Πανελλαδικός Ηλεκτρονικός Κατάλογος Επιχειρήσεων και Επαγγελματιών

Πανελλαδικός Ηλεκτρονικός Κατάλογος Επιχειρήσεων και Επαγγελματιών

Πανελλαδικός Ηλεκτρονικός Κατάλογος Επιχειρήσεων και Επαγγελματιών

Ο σκοπός δημιουργίας της ιστοσελίδας αυτής, περιλαμβάνει την πλειοψηφία όλων των κλάδων των επιχειρήσεων και επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται σε όλοι την Ελλάδα, είναι να σας προσθέσει αναγνωρισιμότητα προσφέροντας σας, την καλύτερη δυνατή σχέση τιμής/προβολής.

Οι εποχές αλλάζουν με ταχύτατους ρυθμούς. Ο τρόπος διαφήμισης των επιχειρήσεων ήδη έχει μεταφερθεί στο διαδίκτυο. Όλοι πλέον στην σύγχρονη εποχή μας αναζητούν την επιχείρηση, των επαγγελματία μέσω του διαδικτύου. Ψάχνουν, την καλύτερη επιλογή βάση πολλών κριτηρίων. Δεν πρέπει αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί να μένουμε “απ’ έξω”.

Με τη συνέπεια και σταθερότητα των υπηρεσιών μας (δυνατότητα καθημερινής ανανέωσης, άμεσης ανταπόκρισης, διαρκούς υποστήριξης) εξασφαλίζουμε τη δημιουργία αποτελεσματικών καταχωρήσεων προς όφελος τόσο του χρήστη στις μηχανές αναζήτησης τις google όσο και των καταχωρημένων επιχειρήσεων/επαγγελματιών. Μπορούμε να συμπεριλάβουμε όλες τις εταιρείες που διαθέτουν ή όχι ιστοσελίδες στο Internet.

Επίσης έχουμε την δυνατότητα χρησιμοποίησης φωτογραφικού υλικού στις σελίδες, με δικές σας φωτογραφίες, το λογότυπο της επιχείρησης σας, ένα κείμενο που περιγράφει την επαγγελματική σας δραστηριότητα, τα στοιχεία επικοινωνίας με την επιχείρηση σας (τηλέφωνο, φαξ, e-mail, κ.α)., τυχόν προσφορές που θα έχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς επίσης και τη δημιουργία του δικού σας ιστότοπου (site).

Επιλέξτε μέσω των εναλλακτικών πακέτων για προκαθορισμένες καταχωρήσεις και των επιλογών για ειδικές καταχωρήσεις όλων των κατηγοριών, προβάλλοντάς σας με τον πλέον αποτελεσματικό και σύγχρονο τρόπο, στο κοινό που αναζητεί προϊόντα και υπηρεσίες σχετικά με τη δική σας δραστηριότητα και τον κλάδο, τη στιγμή που σας χρειάζεται, όλο το 24ώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προβολή σας και τις δυνατότητες συνεργασίας επικοινωνήστε μαζί μας.