ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΒΕΛΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ | THE ENGLISH HOUSE

To English House παρέχει γενικές και επαγγελματικές δεξιότητες στην Αγγλική γλώσσα για την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των μαθητών, καθώς και μια εισαγωγή στον εθνικό πολιτισμό.

Το έμπειρο και επαγγελματικό προσωπικό μας κάνει το The English House ένα εξαιρετικό μέρος για να μάθετε ξένες γλώσσες και να προετοιμαστείτε για την ακαδημαϊκή σας επιτυχία. Το ευρύ φάσμα των δραστηριοτήτων εντός προγράμματος σπουδών που προσφέρουμε στους μαθητές μας κάνει την εκμάθηση της Αγγλικής γλωσσάς εύκολη και διασκεδαστική.

Ελάτε στο The English House, δημιουργήστε νέους φίλους, απολαύστε την πολιτιστική ζωή του σχολείου και μάθετε ξένες γλώσσες!

Τα Νέα Μας:

The English House προσφέρει ειδικές τιμές για οικογένειες. 10% για αδέρφια καθ’όλοι τη διάρκεια του σχολικόυ έτος.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με το Βρετανικό Συμβούλιο ως πιστοποιημένο κέντρο προετοιμασίας για εξετάσεις Cambridge English Qualifications για όλα τα επίπεδα.

Το THE ENGLISH HOUSE ιδρύθηκε το 2014 και βρίσκεται στο ΒΕΛΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, Ελλάδα.

Το σχολείο μας εγγυάται υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και ανταγωνιστικές τιμές. Στο ENGLISH HOUSE δίνουμε προσωπική προσοχή σε κάθε μαθητή μας και βεβαιώνουμε ότι οι μαθητές μας είναι πλήρως ικανοποιημένοι. Κάθε χρόνο η ομάδα μας εργάζεται σκληρά για να δημιουργήσει συναρπαστικά προγράμματα σπουδών για τους μαθητές μας όλων των επίπεδων και ηλικίες.

Οι καλές πρακτικές μας επιτρέπουν να χρησιμοποιούμε τις αποδεδειγμένες μεθόδους που εξασφαλίζουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Οι καινοτόμες τεχνικές που χρησιμοποιούνται στην εκπαιδευτική διαδικασία το καθιστούν ενδιαφέρουσα και ενημερωμένη. Έτσι, οι παραδοσιακές και καινοτόμες προσεγγίσεις μπορούν να συνδυαστούν προς όφελος των μαθητών μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με των ακαδημαϊκών και πολιτιστικών προγραμμάτων που προσφέρουμε.


ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΒΕΛΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ | THE ENGLISH HOUSE - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed