ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΠΥΛΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΚΑΡΤΣΙΟΥΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Καλώς ήρθατε στην Παρουσίαση του Δρ. ΚΑΡΤΣΙΟΥΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ενός εξειδικευμένου γυναικολόγου που ειδικεύεται στη λαπαροσκοπική-ρομποτική χειρουργική και τη γυναικολογική ογκολογία.

Στο κέντρο μας, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή της πιο σύγχρονης και προηγμένης ιατρικής φροντίδας στους ασθενείς μας, τηρώντας παράλληλα αυστηρά ιατρικά πρωτόκολλα. Αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε ένα άνετο και ασφαλές περιβάλλον που θέτει την υγεία και την ευημερία σας σε προτεραιότητα.

Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στη γυναικολογία. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προηγμένων χειρουργικών επεμβάσεων. Δίνουμε σημασία στην πρόληψη και παραμένουμε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ιατρικές εξελίξεις. Έχοντας επενδύσει σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα ιδιωτικά ιατρικά κέντρα της Ελλάδας, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τις πιο σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές.

Το κέντρο μας ειδικεύεται στη λαπαροσκοπική-ρομποτική χειρουργική και τη γυναικολογική ογκολογία, επιτρέποντας ταχύτερους χρόνους ανάρρωσης με λιγότερη ταλαιπωρία για τους ασθενείς μας. Εφαρμόζουμε εξατομικευμένη προσέγγιση σε κάθε ασθενή, διασφαλίζοντας ότι ικανοποιούμε τις ατομικές ανάγκες κάθε ατόμου που περνάει την πόρτα μας.

2o Ιατρείο: Λεωφ. Κηφισίας 37-39, Μαρούσι, Αθήνα


ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΠΥΛΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΚΑΡΤΣΙΟΥΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ---greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

17:00-21:00

Τρίτη

17:00-21:00

Τετάρτη

Κλειστά

Πέμπτη

17:00-21:00

Παρασκευή

17:00-21:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Σπύρου Λούη 5, Πυλαία Θεσσαλονίκη, 54352

GPS

40.612606021285, 22.990667892144

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed