ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΘΗΝΑ | ADORE LP

Για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώθει μοναδική!

Το κομμωτήριο Adore LP λειτουργεί στην Αθήνα, στην περιοχή των Αμπελοκήπων, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς και περιποίησης.

Έχοντας πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στο χώρο της κομμωτικής, γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι για την ψυχολογία σας μια ανανεωμένη και λαμπερή εμφάνιση. Για αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε έναν υπερσύγχρονο και φιλόξενο χώρο, έτοιμο να υποδεχθεί κάθε γυναίκα που θέλει να νιώθει μοναδική!

Για εμάς η ομαδική εργασία και το ευχάριστο περιβάλλον, είναι το σημαντικότερο πλεονέκτημά μας που διασφαλίζει ότι οι πελάτες μας, όχι μόνο θα μείνουν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά θα υπερβούμε και τις προσδοκίες τους.

Έτσι, θα δείχνετε πάντα ωραίες και περιποιημένες, κάθε στιγμή της ημέρας.

Η ιδιοκτήτρια και Master Hairstylist του κομμωτηρίου Adore LP, Λίζα Μπάτση Πασολάρη, διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο της κομμωτικής και της αισθητικής.

Έχοντας διατελέσει ηγετικό μέλος πολλών ομάδων κομμωτηρίων αποφάσισε να δημιουργήσει ένα μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο, στους Αμπελόκηπους, ώστε να προσφέρει όλη την εμπειρία και τη γνώση που έχει αποκτήσει με την πάροδο των ετών.


ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΘΗΝΑ | ADORE LP---greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:30-18:00

Τρίτη

08:30-20:30

Τετάρτη

8:30-18:00

Πέμπτη

08:30-20:30

Παρασκευή

08:30-20:30

Σάββατο

8:30-18:00

Κυριακή

Κλειστά

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed