Χρειάζονται e-shop οι επιχειρήσεις και αν ναι, είναι εφικτό για όλους;

Χρειάζονται e-shop οι επιχειρήσεις και αν ναι, είναι εφικτό για όλους;

Χρειάζονται e-shop οι επιχειρήσεις και αν ναι, είναι εφικτό για όλους;

Ο λόγος που οι περισσότερες επιχειρήσεις στρέφονται στη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι η μείωση των πάγιων και λειτουργικών εξόδων (εγκαταστάσεις, ενοίκια, εξοπλισμός, προσωπικό), το τεράστιο online καταναλωτικό κοινό και οι πολλαπλές δυνατότητες online προώθησης και διαφήμισης του e-shop, με πολύ χαμηλότερο κόστος σε σύγκριση με τα παραδοσιακά μέσα (φυλλάδια, αφίσες, διαφημίσεις σε τηλεόραση/ραδιόφωνο κ.ο.κ.).

Το κόστος και οι προϋποθέσεις κατασκευής, συντήρησης και προώθησης των προϊόντων είναι μεγάλο και απαιτητικό και έτσι για τους περισσότερους επαγγελματίες είναι ένας ‘γόρδιος δεσμός’.

Επειδή ο χρόνος είναι χρήμα και ειδικά για τους επαγγελματίες, είναι άμεση η ανάγκη για τη δημιουργία ενός πραγματικά επαγγελματικού ηλεκτρονικού καταστήματος το οποίο θα είναι λειτουργικό, εύχρηστο και εύκολα διαχειρίσιμο από όπου και αν βρίσκεστε και το οποίο θα αποφέρει άμεσα αποτελέσματα ξεκινώντας την πώληση την ίδια κιόλας στιγμή, χωρίς φοβίες όπως, πότε θα ολοκληρωθεί; θα είναι λειτουργικό; θα μπορώ να το εξυπηρετώ; θα το βρίσκει ο κόσμος; τα χρήματα μου θα πιάσουν τόπο; και άλλα.

H πλατφόρμα My Ready Eshop δημιουργήθηκε μέσα από μια ιδέα, να γίνει εύκολη η δημιουργία, η ολοκλήρωση και η προώθηση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος από όλους!!

Με μια ομάδα έμπειρων προγραμματιστών δημιούργησε μια πλατφόρμα, πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα η οποία δίνει την λύση σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα.

Ο σκοπός αυτής της πλατφόρμας είναι να μπορούν οι επαγγελματίες από μόνοι τους και χωρίς καμία τεχνική γνώση να μπορούν να επιλέξουν και στη συνέχεια να διαμορφώσουν το δικό τους ηλεκτρονικό μαγαζί με 5 απλά βήματα, εύκολα και γρήγορα με όλα τα μοντέρνα στάνταρ που διέπουν τα σημερινά e-shop, και αν δεν έχουν το απαραίτητα χρόνο να το κάνουν, να το αναθέσουν σε κάποιον expert της My Ready Eshop.

Έχουμε δημιουργήσει και προεγκαταστήσει έτοιμα -για όλους τους επαγγελματίες χωρίς να χρειάζεται να ασχολούνται για να πληρώνουν το κόστος για την κατασκευή και συντήρηση του καταστήματος, την φιλοξενία, το domain και την τεχνική υποστήριξη όλο το χρόνο, ώστε να ασχολούνται μόνο με την πώληση των προϊόντων και υπηρεσιών τους, πάντα με την υποστήριξη από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας σε θέματα εμπορίου και digital marketing.

Θα έχετε το e-shop σας άμεσα εγκατεστημένο και έτοιμο για πωλήσεις μόνο με μία Συνδρομή.

Εσείς απλώς επιλέξτε το έτοιμο και προεγκατεστημένο θέμα του e-shop ή ιστοσελίδας που ταιριάζει για την επιχείρησή σας, επιλέξτε το χρόνο διάρκειας της συνδρομής σας και.. Έτοιμο!!