Υδροηλεκτρικά Έργα Αριδαία Πέλλα Element Ορτζανης

Η εταιρεία μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που υπάρχει στο χώρο ηλεκτρικής ενέργειας από το 1972. Είμαστε οι πρώτοι Πανελλαδικά που κατασκευάσαμε πλήρως ένα ιδιωτικό επαγγελματικό υδροηλεκτρικό σταθμό. Όλα αυτά τα χρόνια εξελιχθήκαμε ποιοτικά, μέσα από πολλή έρευνα και εργασία, στη κατασκευή μηχανημάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας φιλικών προς το περιβάλλον. Είμαστε εδώ και παρέχουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να μπορούν, είτε ιδιωτικά είτε επαγγελματικά, να χρησιμοποιήσουν στοιχεία της φύσης όπως το νερό ή τον αέρα και να δημιουργήσουν ενέργεια.

    • Υδροηλεκτρικά Έργα:
     Υδροηλεκτρικά έργα ονομάζονται οι εγκαταστάσεις παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, με την εκμετάλλευση της δυναμικής ενέργειας του νερού (π.χ ενός ποταμού, μιας λίμνης κτλ.). Δεδομένου ότι παράγουν ενέργεια χωρίς να καταναλώνουν φυσικούς πόρους, θεωρούνται ως τρόποι παραγωγής ενέργειας από ανακυκλώσιμες πηγές.
    • Αιολική Ενέργεια
     Αιολικη ενέργεια ονομάζεται η ενέργεια που παράγεται από την εκμετάλλευση του ανέμου. Η ενέργεια αυτή χαρακτηρίζεται «ήπια μορφή ενέργειας» και περιλαμβάνεται στις «καθαρές» πηγές, όπως συνηθίζονται να λέγονται οι πηγές ενέργειας που δεν εκπέμπουν ή δεν προκαλούν ρύπους. Η αρχαιότερη μορφή εκμετάλλευσης της αιολικής ενέργειας ήταν τα ιστία (πανιά) των πρώτων ιστιοφόρων και πολύ αργότερα οι ανεμόμυλοι στην ξηρά. Ονομάζεται αιολική γιατί στην ελληνική μυθολογία ο Αίολος ήταν ο θεός του ανέμου.

   ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑ | ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΕΛΛΑ | ELEMENT ΟΡΤΖΑΝΗΣ - greekcatalog.net

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον Χώρος
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed