ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΚΥΜΗ ΕΥΒΟΙΑ | ΜΑΡΙΝΑΓΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο θερμουδραυλικός Νίκος Μαρινάγης είναι ένας έμπειρος και εξειδικευμένος επαγγελματίας στον τομέα της θερμουδραυλικής και έχει έδρα στη Κύμη Ευβοίας. Με χρόνια εμπειρίας στον χώρο, ο Μαρινάγης και η ομάδα του, ξεχωρίζουν για τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια τους.

Ειδικευόμαστε στην εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή θερμουδραυλικών συστημάτων. Ανεξάρτητα από το μέγεθος του έργου, αναλαμβάνουμε με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα κάθε πρόκληση που μας ανατίθεται. Με προσοχή στη λεπτομέρεια και χρήση των πιο σύγχρονων τεχνικών, ο κος Μαρινάγης εξασφαλίζει ότι κάθε εργασία του είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες του πελάτη και πληροί υψηλά πρότυπα ποιότητας.

Αναλαμβάνουμε:
την εγκατάσταση νέων υδραυλικών συστημάτων, όπως σωληνώσεις, αγωγούς και βαλβίδες. Τη συντήρηση και τον έλεγχο των υδραυλικών συστημάτων για να διασφαλίσουμε ότι λειτουργούν σωστά και δεν υπάρχουν διαρροές ή προβλήματα. Την ολική ανακαίνιση μπάνιων – αντικαθιστώντας τις παλιές σωληνώσεις, τα είδη υγιεινής και ότι άλλο χρειαστεί.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε καλύπτουν μια ευρεία γκάμα από εργασίες.

  • Υδραυλικές εργασίες
  • Καλοριφέρ
  • Ηλιακά συστήματα
  • Αποχέτευση
  • Κατασκευή πισίνας
  • Ανακαινίσεις μπάνιου

Σε όλα τα έργα μας χρησιμοποιούμε εξειδικευμένο εξοπλισμό και τεχνικές για να εκτελέσουμε τις παραπάνω εργασίες με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Ο βασικός στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία και την αποτελεσματική λειτουργία των θερμουδραυλικών συστημάτων. Αυτό περιλαμβάνει την εγκατάσταση, τη συντήρηση, την επισκευή και τη βελτίωση των θερμουδραυλικών για να εξασφαλιστεί η ομαλή και αποτελεσματική ροή του νερού ή του θερμικού μέσου μέσα στο κτίριο.


ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΚΥΜΗ ΕΥΒΟΙΑ | ΜΑΡΙΝΑΓΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ---greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:00-19:00

Τρίτη

08:00-19:00

Τετάρτη

08:00-19:00

Πέμπτη

08:00-19:00

Παρασκευή

08:00-19:00

Σάββατο

08:00-19:00

Κυριακή

Κατόπιν Επικοινωνίας

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Αγία Τριάδα Κύμη Ευβοίας, 34003

GPS

38.636154, 24.1036594

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed