ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΙΑΝΙΑ | GEORGOU WOODWORKERS

Η επιχείρηση Georgou Woodworkers έχει έδρα στην Παιανία και δραστηριοποιείται, από το 1986, σε παντός είδους ξυλουργικές εργασίες και κατασκευές, εξυπηρετώντας όλη την Αττική.

Με γνώση, εμπειρία ετών και συνεχή εξέλιξη στον τομέα των κατασκευών ξύλου, στοχεύουμε στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών για κατοικίες, καταστήματα και λοιπούς επαγγελματικούς χώρους, έχοντας ως γνώμονα την ποιότητα και την υψηλή αντοχή των έργων μας.

Με μια ομάδα έμπειρων ξυλουργών και άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό, αναλαμβάνουμε την κατασκευή κουζίνας, ντουλάπας, εσωτερικών και εξωτερικών πορτών, ξύλινων πατωμάτων και τοποθέτηση laminate, καθώς και παντός είδους ξυλουργικές κατασκευές και επενδύσεις.

Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας, η καλή σχέσης ποιότητας – τιμής και η διατήρηση μακροχρόνιων συνεργασιών και σχέσεων εμπιστοσύνης με πελάτες και προμηθευτές.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις κατασκευές μας.

Υπηρεσίες:

  • Κουζίνα. Κατασκευάζουμε πάγκους, ντουλάπια, τροφοθήκες με δυνατότητα εντοιχισμού ηλεκτρικών συσκευών, στα μέτρα και τις διαστάσεις που επιθυμείτε.
  • Ντουλάπα. Δυνατότητα κατασκευής εντοιχισμένης ή μη ντουλάπας ή δωματίου – ντουλάπας, διαμορφώνοντας το εσωτερικό τους (ράφια, συρτάρια, ράγες) σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
  • Πόρτες. Πόρτες εσωτερικές και εξωτερικές εξαιρετικής ποιότητας σε ποικίλους χρωματισμούς ξύλου και δυνατότητα προσθήκης σχεδίων ή διακοσμητικών τζαμιών.
  • Δάπεδα. Μελέτη, κατασκευή και τοποθέτηση ξύλινων πατωμάτων και laminate στην απόχρωση και το στυλ και το είδος που επιθυμείτε.
  • Ειδικές Κατασκευές. Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει παντός είδους ειδικές κατασκευές ξύλου (σκάλες, μπάνια, επενδύσεις κ.α) για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΙΑΝΙΑ | GEORGOU WOODWORKERS - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed