ΧΡΩΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ | ΑΦΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Η εταιρεία Βασιλείου, με έδρα την Αγία Παρασκευή, έχει εμπειρία για πάνω από 25 χρόνια στο χώρο & ενασχόληση στον τομέα των χρωμάτων & βερνικιών. Παραμένει στη διάθεσή σας, για να σας παρέχει ό,τι είναι απαραίτητο για χρώματα, σιδηρικά, είδη άμεσης ανάγκης και για κάθε χρήση. Το προσωπικό στο κατάστημά μας στην Αγία Παρασκευή σας θα σας δώσει επιπλέον συμβουλές για ό,τι χρειαστείτε.

Η εξειδίκευση των ανθρώπων της εταιρείας Βασιλείου σε βερνίκια, χρώματα & σιδηρικά, μπορεί να σας δώσει λύση για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε, προτείνοντάς σας, το καταλληλότερο προϊόν για εσάς. Σε εμάς, μπορείτε να βρείτε την πληρέστερη γκάμα βερνικιών & επεξεργασίας επίπλων, σε καλές τιμές.

Επιπλέον η εταιρεία Βασιλείου σας παρέχει στον χώρο μας στην Αγία Παρασκευή, τη δυνατότητα να κατασκευάσετε – αντιγράψετε κλειδιά, όπως και να βρείτε κλειδαριές ασφαλείας και λουκέτα.

Χρώματα – Βερνίκια

Tο κατάστημά μας εξειδικεύεται στα χρώματα & βερνίκια για κάθε χρήση. Είτε είστε επαγγελματίας, είτε θέλετε να ανανεώσετε τον χώρο σας μόνοι σας, μπορείτε σε εμάς να βρείτε μεγάλη ποικιλία από: βερνίκια (επιπλοποιίας, εξωτερική χρήσεως, θαλάσσης), λάκα και βαφές επίπλων, διαλυτικά, μονωτικά υλικά, δομικά υλικά, χρώματα (πλαστικά, ακρυλικά, ελαστομερή) κ.α. Τα προϊόντα μας είναι υψηλής ποιότητας και πάντα σε φιλικές τιμές.

Σιδηρικά – Εργαλεία

Εμπορευόμαστε σιδηρικά (πινέλα, γυαλόχαρτα κ.α.), εργαλεία χειρός, είδη περιποίησης κήπου (χώμα, γλάστρες κ.α.) καθώς και επαγγελματικά καθαριστικά υψηλής ποιότητας και αντοχής. Στο κατάστημά μας θα βρείτε οποιοδήποτε εξάρτημα που χρειάζεστε καθώς και συμβουλές, για κάθε κατασκευή σας, από το έμπειρο προσωπικό μας.

Κλειδιά – Κλειδαριές

Tο κατάστημά μας αναλαμβάνει την κατασκευή ή/και αντιγραφή κλειδιών. Επίσης διαθέτουμε κλειδαριές ασφαλείας & λουκέτα υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Για κάθε σας απορία το προσωπικό μας θα είναι εδώ για να σας βοηθήσει στην κατάλληλη για εσάς επιλογή.

Μονωτικά Υλικά


ΧΡΩΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ | ΑΦΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

07:00 - 19:00

Τρίτη

07:00 - 19:00

Τετάρτη

07:00 - 19:00

Πέμπτη

07:00 - 19:00

Παρασκευή

07:00 - 19:00

Σάββατο

07:00 - 16:00

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
μαριοσ 30/07/2021 14:04
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Τελεια χρωματα σε μεγάλη ποικιλία…