Η Décor Place εγκαινίασε το 1999 μία νέα άποψη στην Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Εσωτερικών – εξωτερικών επαγγελματικών και προσωπικών χώρων. Δραστηριοποιείται αποκλειστικά με την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση δίνοντας τη δυνατότητα μοναδικών επιλογών σε όλα τα χριστουγεννιάτικα είδη. Και την ευκαιρία να διακοσμήσετε το σπίτι σας αλλά την επιχείρηση σας με μοναδικούς συνδυασμούς.

Απευθύνεται σε ιδιώτες αλλά και σε εταιρείες με πωλήσεις χονδρικής και λιανικής ικανοποιώντας τις απαιτήσεις σας σύμφωνα με τον οικονομικό σας προϋπολογισμό με εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Συνεργάζεται με εξειδικευμένο προσωπικό που αναλαμβάνει την μελέτη του χώρου, την σχεδιαστική πρόταση τον στολισμό και την αποκατάσταση. Θα εντυπωσιαστείτε από τη μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε μπάλες, στολίδια, δέντρα, φωτάκια και δώρα. Όλα τα προϊόντα μας είναι υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Επισκεφθείτε μας για να σας προτείνουμε χιλιάδες ιδέες και λύσεις για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της εταιρείας σας ή του σπιτιού σας αλλά και για να επιλέξετε τα δώρα των γιορτών για τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε καταπληκτικές τιμές…

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Εθνικής Αντιστάσεως 97, Νέο Ψυχικό, 15451

GPS

38.0097172, 23.7821194

Τηλέφωνο
Ιστός

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον Χώρος
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed