ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ-ΚΑΔΟΙ ΜΠΑΖΩΝ | ΛΑΖΑΡΟΥ | ΧΑΝΙΑ

Ο κύριος Λαζάρου Μιχάλης με έδρα στον Σταυρό Χανίων δραστηριοποιείται στον χώρο των χωματουργικών εργασιών. Η πολυετής πείρα του στον χώρο και η συνεργασία του με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό. Εγγυάται την ασφάλεια και την ταχύτητα στην οποιαδήποτε εργασία του αναθέσετε.

Η επιχείρηση του ειδικεύεται σε εκσκαφές, κατεδαφίσεις, επιχωματώσεις, εκβραχισμούς, μεταφορές μπαζών, ξεμπαζώματα και ενοικιάσεις κάδων.

Οι κάδοι για μπάζα είναι απαραίτητοι σε μια σειρά από εργασίες, ώστε να μπορέσετε να απομακρύνετε εύκολα, σωστά αλλά και νόμιμα τα μπάζα και γενικότερα τα απορρίμματα που μπορούν να προκύψουν από μια σειρά εργασιών.

Ιδιαίτερα για οικοδομικές εργασίες όπως ανακαινίσεις και ανακατασκευές ή χωματουργικές εργασίες όπως κατεδαφίσεις, εκσκαφές ή ακόμα και γεωτρήσεις, προκύπτουν μεγάλες ποσότητες μπαζών, οι οποίες πρέπει να απομακρυνθούν.

Εδώ ακριβώς χρησιμεύουν οι κάδοι, που είναι ειδικά μεταλλικά κουτιά και διατίθενται σε ποικιλία διαστάσεων, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Για ότι κάδο έχετε ανάγκη, ο κύριος Λαζάρου Μιχάλης έχει τη λύση.

καδοι μπαζων χανια, χωματουργικες εργασιες χανια, μεταφορες μπαζων χανια, ξεμπαζωματα χανια, ενοικιασεις καδων χανια, εκσκαφες χανια, εκβραχισμοι χανια.


ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ-ΚΑΔΟΙ ΜΠΑΖΩΝ | ΛΑΖΑΡΟΥ | ΧΑΝΙΑ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Σταυρός Χανιά

GPS

35.584632754815, 24.089745116919

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον Χώρος
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed