ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ-ΚΑΔΟΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟ | ΑΦΟΙ ΒΑΜΙΕΔΑΚΗ

Η εταιρεία μας Τ.Ε.Α. Τεχνική Εμπορική Αμαρίου η οποία βρίσκεται στην Κρήτη και πιό συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται για περισσότερα από 60 χρόνια στις χωματουργικές εργασίες, στις ανακαινίσεις και κατασκευές κτιρίων καθώς και στη κατασκευή έργων στο Ρέθυμνο και σε όλη την Κρήτη.

Χάρη στον σύγχρονο στόλο χωματουργικών μηχανημάτων που διαθέτουμε αλλά και τους έμπειρους χειριστές μας, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε, όσο δύσκολη και απαιτητική και αν είναι.

Παράλληλα, χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των κατασκευών και συνεργαζόμενοι με τους καλύτερους τεχνίτες, μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές εργασίες για την κατασκευή ή την ανακαίνιση του κτιρίου σας καθώς και να υλοποιήσουμε οποιοδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο κατασκευαστικό έργο.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε για την κατασκευή και την ανακαίνιση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Απο το χτίσιμο και τα μπετά έως και τον ελαιοχρωματισμό και κατασκευές με γυψοδανίδας. Έτσι, μπορούμε να σας παραδώσουμε το κτίριο που επιθυμείτε έτοιμο “με το κλειδί στο χέρι”.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, να πραγματοποιήσουμε δωρεάν μελέτη και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ρέθυμνο και όλη την Κρήτη.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Χωματουργικές Εργασίες
  • Κατασκευές Κτιρίων
  • Ανακαινίσεις Κτιρίων
  • Εκσκαφές Παντός Τύπου
  • Καθαρισμοί Οικοπέδων

Χωματουργικές Εργασίες Ρέθυμνο Κρήτη – ΒΑΜΙΕΔΑΚΗ ΑΦΟΙ Ν KAI Μ ΟΕ – Τ.Ε.Α – Κατασκευές Κτιρίων Ρέθυμνο Κρήτη – Ανακαινίσεις Κτιρίων Ρέθυμνο Κρήτη – Εκσκαφές Παντός Τύπου Ρέθυμνο Κρήτη – Καθαρισμοί Οικοπέδων Ρέθυμνο Κρήτη – Ρέθυμνος – ΚρήτηΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ-ΚΑΔΟΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟ | ΑΦΟΙ ΒΑΜΙΕΔΑΚΗ---greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ώρες

Τρίτη

24ώρες

Τετάρτη

24ώρες

Πέμπτη

24ώρες

Παρασκευή

24ώρες

Σάββατο

24ώρες

Κυριακή

24ώρες

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed