ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟ | ΙΝΑΧΟΣ

Δραστηριοποιούμενοι στον τομέα τον χωματουργικών εργασιών με επαγγελματισμό και ποιότητα παρεχώμενων υπηρεσιών κερδίσαμε άμεσα το σεβασμό και την εκτίμηση των κορυφαίων κατασκευαστικών συμπράξεων στη χώρα μας. Αναλαμβάνοντας υπεργολαβίες έργων, έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία μια σειρά από δύσκολα έργα, τόσο στο κατασκευαστικό τομέα όσο και σε έργα οδοποιίας. Τέλος η εταιρία έχει αναλάβει εργασίες και στην κατασκευή υδροηλεκτρικών εγκαταστάσεων.

Με την ανάπτυξη του ενδιαφέροντος στον τομέα των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων η ΙΝΑΧΟΣ προσφέροντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία της, συνεργάζεται με την πρωτοπόρο ΒΙΟΣΑΡ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ για να δημιουργήσει σύγχρονες εγκαταστάσεις σε κάθε είδους περιβάλλον.

Με νέα μας έδρα το Αγρίνιο ερχόμαστε κοντά στην καρδιά της ανάπτυξης, την Ελληνική επαρχία. Ο ανανεωμένος και εξειδικευμένος στόλος μας, δίνει την δυνατότητα στην εταιρία να αναλάβει ιδιωτικά και δημόσια έργα σε όλη την Ελλάδα, όπως: διαμόρφωση χώρων, κατασκευές περίφραξης, έμπηξη πασσάλων εκσκαφή χαντακιών αλλά και πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες και εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων.

Με εφόδιο την εμπειρία και τον επαγγελματισμό, έχοντας στόχο την άριστη επίτευξη του έργου μας, η ΙΝΑΧΟΣ προσφέρει μια ανταγωνιστική λύση για τις ανάγκες σας. Οι συνεργάτες μας το γνωρίζουν, ευκαιρία να το διαπιστώσετε και εσείς.

Μετά τιμής,
Στρεμμένου Δήμητρα
Πρόεδρος ΙΝΑΧΟΣ


ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟ | ΙΝΑΧΟΣ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

24ωρη εξυπηρέτηση

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Ακαρύνθου 37, Αγρίνιο, Νομός Αιτωλοακαρνανίας, 30132

GPS

38.6156947, 21.4142968

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Κυριακος Μ 13/05/2021 14:25
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

‘Αρτια εξοπλισμένοι.. Αριστοι..