ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ | SKALES KONTOGEORGOS

Πριν από 75 χρόνια ο δημιουργός αυτής της εταιρίας, ο Κωνσταντίνος Κοντογεώργος, ύστερα από σπουδές στην Ε.Β.Ε. και με πτυχίο αριστούχου, ξεκίνησε το χτίσιμο αυτής της εταιρίας. Σήμερα με μεράκι και ζήλο συνεχίζει ο γιος του Νικόλαος Κοντογεώργος, με σπουδές στο σχέδιο και στην διακόσμηση αριστούχος.

Επιλεγμένες πρώτες ύλες, έμπνευση και τεχνογνωσία. Αυτά είναι τα μυστικά της εταιρίας Σκάλες Κοντογεώργος που σχεδιάζει και κατασκευάζει χειροποίητες ξύλινες σκάλες μελετημένες ώστε να προσφέρουν ασφάλεια και λειτουργικότητα.

Με βασικές αρχές την συνεπή συνεργασία, την εξαιρετική ποιότητα, την ποικιλία των εφαρμογών και την σχολαστική επιλογή των πρώτων υλών, καταξιώθηκε στην συνείδηση του αγοραστικού κοινού προσφέροντας προϊόντα άψογης λειτουργίας και ασφάλειας.

Η μελετημένη κατασκευή, ο σωστός σχεδιασμός και η επιλογή των υλικών είναι τα στοιχεία της εταιρίας Σκάλες Κοντογεώργος που αποβλέπει πάντα στο να δημιουργεί σκάλες αδιαμφισβήτητης ποιότητας και αισθητικής πληρότητας.

Οι εφαρμογές είναι χειροποίητες, κατόπιν παραγγελίας, προσαρμοσμένες στον χώρο τους.

Η εταιρία Σκάλες Κοντογεώργος είναι σε θέση να προτείνει υπεύθυνα τις πλέον λειτουργικές λύσεις στον τομέα του αντικειμένου της.


ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ | SKALES KONTOGEORGOS - greekcatalog.net

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Κωνσταντινουπόλεως 25, Χολαργός, Τ.Κ.15562

GPS

37.9954677, 23.8067606

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed