ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ ΣΚΑΛΕΣ ΑΘΗΝΑ | ΚΑΡΦΗΣ WOOD FLOORS

Η επιχείρησή μας “ΚΑΡΦΗΣ WOOD FLOORS” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 17 χρόνια στο χώρο των δαπέδων, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και μοναδικής αισθητικής σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Διαθέτοντας ένα έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο, μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες που αφορούν τα ξύλινα δάπεδα, τις ξύλινες σκάλες καθώς και τα πλαστικά δάπεδα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση, την συντήρηση, το γυάλισμα αλλά και την ανακατασκευή όλων των ξύλινων δαπέδων. Δημιουργούμε ξύλινες εσωτερικές και εξωτερικές σκάλες, ενώ μπορούμε να σας προτείνουμε και μοναδικές λύσεις για πλαστικά δάπεδα που σας προσφέρουν αντοχή και μακροζωία.

Είμαστε εδώ για εσάς ώστε να αναλάβουμε από την επιλογή του σωστού δαπέδου για το χώρο σας, μέχρι την σωστή τοποθέτηση και την παράδοση του πάντα στον προσυμφωνηθέντα χρόνο.

Χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, αλλά και τα χιλιάδες έργα που έχουμε φέρει σε πέρας σε όλη την Αττική, μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις οι οποίες μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε επιθυμία σας, τηρώντας πάντα το υψηλό επίπεδο ποιότητας και εξυπηρέτησης με χαμηλό κόστος.

Χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά, από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρο, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα σας προσφέρουμε το άρτιο αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση αλλά και οι ανταγωνιστικές τιμές μας έχει δημιουργήσει ένα σταθερό πελατολόγιο, το οποίο αυξάνεται και επιζητά τις υπηρεσίες μας για την ικανοποίηση των αναγκών τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αθήνα και όλη την Αττική.


ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ ΣΚΑΛΕΣ ΑΘΗΝΑ | ΚΑΡΦΗΣ WOOD FLOORS - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

3ης Σεπτεμβρίου 159, Αθήνα, Τ.Κ.10434

GPS

37.9991565, 23.7315332

Τηλέφωνο
Soc. Networks

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed