ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΑΘΗΝΑ | ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Η επιχείρησή μας “Ελευθεριάδης Κων/νος” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στα Άνω Λιόσια, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται εδώ και τρεις γενιές με το εμπόριο και την επεξεργασία ξυλείας, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα και σύγχρονες λύσεις.

Προμηθεύεται την ξυλεία της από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες στο χώρο, διασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη ποιότητα ξυλείας. Παράλληλα, δεν επαναπαύεται, αλλά ερευνά διαρκώς για ποιοτικά προϊόντα προκειμένου να μπορεί να εξασφαλίσει σε κάθε πελάτη της το καλύτερο.

ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ στα Άνω Λιόσια, διαθέτουμε σύγχρονο μηχανήματα, άρτιο εξοπλισμό, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό έτοιμο να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και να καλύψει κάθε ανάγκη σας.

Μπορούμε να αναλάβουμε τον τεμαχισμό της ξυλείας, στις επιθυμητές διαστάσεις, με τη χρήση ηλεκτρονικών μηχανημάτων καθώς και τη συγκόλληση περιθωρίων PVC προκειμένου η ξυλεία να είναι έτοιμη για τις κατασκευές σας.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας και έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο και να σας καθοδηγήσουμε υπεύθυνα στη σωστή επιλογή ξυλείας. Με πολυετή παρουσία στο χώρο και άψογο επαγγελματισμό, η επιχείρησή μας, διαγράφει μια επιτυχημένη πορεία στο εμπόριο ξυλείας, με αποστολές των προϊόντων της σε όλη την Αττική.

Στόχος μας είναι η παροχή ποιοτικών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών, που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη ιδιωτών και επαγγελματιών. Ενώ φιλοσοφία μας, να επενδύουμε συνεχώς σε μηχανολογικό εξοπλισμό για την επεξεργασία ξύλου και να εκσυγχρονίζουμε διαρκώς τις λειτουργικές προδιαγραφές μας.

Υπηρεσίες:

  • Εμπόριο Ξυλείας
  • Επεξεργασία Ξυλείας
  • Ξύλινες Κατασκευές
  • Συγκόλληση PVC

ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΑΘΗΝΑ | ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

07:00 - 15:00

Τρίτη

07:00 - 15:00

Τετάρτη

07:00 - 15:00

Πέμπτη

07:00 - 15:00

Παρασκευή

07:00 - 15:00

Σάββατο

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Διονύσιου Σολωμού 35, Άνω Λιόσια, Αθήνα, Νομός Αττικής, 13341

GPS

38.0740105, 23.6994875

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
ΑΝΤΏΝΗΣ 23/09/2022 10:30
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ