ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ | ΤΣΟΥΛΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1979 από τον δημιουργό της “Τσουλάκο Θρασύβουλο”.

Για 30 χρόνια πρωταγωνίστησε στην σχεδίαση και κατασκευή τραπεζακίων σαλονιού με βασικό γνώμονα την δημιουργία ποιοτικών επίπλων.

Από το 2010 η επιχείρηση πέρασε στα χέρια του υιού του Δημητρίου, ο οποίος συνεχίζοντας την παράδοση, αναβάθμισε την γκάμα των επίπλων εσωτερικού χώρου και την προσαρμόζει ανάλογα με τις απαιτήσεις της εποχής.

Παραμένοντας πιστοί στην παράδοση και χρησιμοποιώντας πάντα ποιοτικές πρώτες ύλες, δημιουργούμε χειροποίητα έπιπλα προσαρμοσμένα στις λειτουργικές ανάγκες του χώρου, αλλά και του προσωπικού σας γούστου, έχοντας οδηγό την εγγυημένη ποιότητα και την απόλυτη ικανοποίησή σας.

Διαθέτοντας σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και άριστα καταρτισμένο αλλά και έμπειρο προσωπικό, κατασκευάζουμε τα έπιπλά σας με μεράκι και αγάπη – δίνοντας έμφαση στην καλαισθησία και τη λεπτομέρεια – πάντα σε προσιτές και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Διαθέτουμε ποικιλία επιλογών σε μοντέρνα αλλά και κλασικά έπιπλα (τραπεζάκια σαλονιού, τραπεζαρίες, καρέκλες, συνθέσεις, μπουφέδες, κρεβατοκάμαρες, μικροέπιπλα, κ.λ.π.) και σας προσφέρουμε προτάσεις αρμονικής διακόσμησης, για να διαμορφώσετε έναν άνετο, ευχάριστο και μοναδικό για σας χώρο.


ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ | ΤΣΟΥΛΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - greekcatalog.net

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed