Το Γραφείο Γενικού Τουρισμού “ROKKOS TOURS” δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού και ειδικότερα στις μεταφορές από το 1981, προκειμένου να πραγματοποιήσει όλες σας τις επιθυμίες και να ανταποκριθεί στις ταξιδιωτικές απαιτήσεις σας.

Μέχρι και σήμερα συνεχίζει την πορεία του σε αυτό το μεγάλο ταξίδι του τουρισμού. Ένα ταξίδι που το ξεκίνησαν οι Ρόκκος Νικόλαος και Ρόκκος Απόστολος και το συνεχίζουν με σεβασμό και αγάπη τα παιδιά της οικογενείας, έχοντας στο δυναμικό τους 11 τουριστικά λεωφορεία.

Τα τουριστικά μας λεωφορεία είναι ελεγμένα και εγκεκριμένα για την καταλληλότητα τους, έτσι ώστε να σας εξασφαλίσουν μια ασφαλή και άνετη μετακίνηση, με επαγγελματίες οδηγούς-ιδιοκτήτες με πολυετή πείρα. Συνδυασμός όλων αυτών, έχει ως αποτέλεσμα να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, παρέχοντας άνεση , ασφάλεια και απόλαυση στα ταξίδια σας.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την πλήρη οργάνωση εκδρομών εσωτερικού-εξωτερικού για group και για μεμονωμένους ταξιδιώτες, αναλαμβάνοντας την μεταφορά, διαμονή, διατροφή, περιηγήσεις, έχοντας ότι απαιτείται για ένα ταξίδι που θα μείνει σε όλους μια καλή ανάμνηση. Επιπλέον απασχόληση μας είναι η μεταφορά προσωπικού εργοστασίων.

Το Γραφείο Γενικού Τουρισμού “ROKKOS TOURS” θα συνεχίσει το ταξίδι αυτό στον τουρισμό, παρέχοντας ακόμα μεγαλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες, καθώς δημιουργεί σχέσεις βασισμένες στον αμοιβαίο σεβασμό και στο αμοιβαίο όφελος. Οι προσδοκίες και οι ανάγκες σας αποτελούν για εμάς την πρώτη μας προτεραιότητα!!

Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ
Ο στόλος μας αποτελείται από 11 ιδιόκτητα λεωφορεία (πούλμαν) 20 έως 55 θέσεων. Διαθέτουν κλιματισμό (ψύξη- θέρμανση), τηλεοραση, ψυγείο, ζώνες ασφαλείας κλπ.

Έτσι το γραφείο μας διαθέτει έναν στόλο με πούλμαν τελευταίας τεχνολογίας που παρέχουν όλες τις ανέσεις στον επιβάτη, αφού μάλιστα γίνονται συνεχείς έλεγχοι και συντήρηση των οχημάτων για την ασφάλεια των επιβατών, πληρώνοντας έτσι όλες τις προδιαγραφές για ένα άνετο ταξίδι.

Ταξιδέψτε λοιπόν με το “ROKKOS TOURS” και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των συνεργατών μας και στη φιλική μας διάθεση, για ένα ταξίδι μαζί μας “στους δρόμους των ονείρων σας”!!

Η μεταφορά σας είναι δική μας υπόθεση!!!


View in English


Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Πινδάρου 76, Θήβα, 32200

GPS

38.320808412611, 23.318060853373

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον Χώρος
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed