Τουριστικό Γραφείο Ναύπλιο Αργολίδα Zafiris Tours

Καλώς Ήλθατε στην Zafiris Tours στον κόσμο του ταξιδίου

Στο Ταξιδιωτικό Τουριστικό Γραφείο Ζαφείρης μπορούμε να ικανοποιήσουμε όλες τις ανάγκες μετακίνησης και ταξιδιού σας.

Διαθέτουμε έναν εκτενή στόλο τουριστικών λεωφορείων & μινιμπάς για μετακινήσεις σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, ανεξάρτητα από το πλήθος του γκρουπ σας ή τον προορισμό.

Τα πολλαπλά χρόνια εμπειρίας μας στο χώρο του τουρισμού, μας καθιστούν κατάλληλους για παροχή ταξιδιών σε γκρουπ, για τον σχεδιασμό εκδρομών, και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για εξατομικευμένες περιηγήσεις, οργάνωση συνεδρίων, την έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων, εισιτηριών φέρυ για θαλάσσια ταξίδια και κρατήσεις ξενοδοχείων παγκοσμίως.

Με σχεδόν 40 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των τουριστικών γραφείων, η ZAFIRIS TOURS έχει όλα τα απραίτητα κριτήρια για να ικανοποιήσει από τις απλούστερες εως και τις πολυπλοκότερες ταξιδιωτικές σας ανάγκες. Βασιζόμαστε στην ομαλή οργάνωση του διοικητικού προσωπικού μας και την τεχνολογία αιχμής στον τομέα της οδικής μεταφοράς.

Οι τομείς ταξιδιού, τουρισμού και μεταφοράς γκρουπ είναι ποικίλοι μεταξύ τους και απαιτητικοί και εμείς στην Zafiris Tours προσπαθούμε για την τελειότητα σε όλους.

Η εταιρία μας επεκτάθηκε ανά τα χρόνια λειτουργίας της το ίδιο και το δίκτυο μας όσον αφορά στους ταξιδιωτικούς επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας έτσι ανώτερης ποιότητας ταξιδιωτικά προϊόντα και υπηρεσίες σε ταξιδιωτικούς πράκτορες & πρακτορεία, σχολεία, οργανώσεις αλλά και σε άτομα, για εισερχόμενο ή εξερχόμενο τουρισμό και μεταφορά.

Η Zafiris Tours είναι αφοσιωμένη στο να διατηρεί τις υψηλές επαγγελματικές υπηρεσίες της ενώ ταυτόχρονα στο να προσφέρει προϊόντα εξαιρετικής σχέσης ποιότητας τιμής, τελικώς διασφαλίζοντας ότι κάθε ένας από τους πελάτες μας είναι ικανοποιημένος από τις ταξιδιωτικές υπηρεσίες μας.

View in English


ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ | ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑ | ZAFIRIS TOURS - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00-21:00

Τρίτη

09:00-21:00

Τετάρτη

09:00-21:00

Πέμπτη

09:00-21:00

Παρασκευή

09:00-21:00

Σάββατο

09:30 14:00

Κυριακή

-

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον Χώρος
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed