Μαζί μας σας δίνετε η δυνατότητα να μεταφερθείτε με άνεση και ασφάλεια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αναλαμβάνουμε από τους πιο κοντινούς μέχρι τους πιο μακρινούς προορισμούς διαλέγοντας το καταλληλότερο λεωφορείο του στόλου μας αποκλειστικά για εσάς.

Από το 1950, η εταιρία μας είναι από τις πρώτες επιχειρήσεις στην Ελλάδα στα οδικά ταξίδια εσωτερικού. Με επαγγελματική συνέπεια έχουμε να παρουσιάσουμε ένα τεράστιο έργο στον κλάδο του τουρισμού και των διεθνών τουριστικών μεταφορών.

Εμείς σεβόμαστε τον άνθρωπο και εκτιμούμε τους πελάτες μας, γιατί σκεφτόμαστε σαν πελάτες .

Απόδειξη, οι πελάτες το χρόνο που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.

Ο στόλος μας, από 10 πολυτελή πούλμαν MERCEDES , NEOPLAN & SETRA 17 έως 53 θέσεων είναι πάντα σε ετοιμότητα για να σας εξυπηρετήσει παρέχοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις και είναι εξοπλισμένος με όλα τα κορυφαία συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφαλείας (ABS, ASR κ.λ.π.) σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο εξοπλισμός τους, σας παρέχει μια άνετη και ασφαλή μετακίνηση από ένα μικρό απογευματινό γύρο πόλης έως ένα πολυήμερο ταξίδι. Τα πούλμαν είναι επανδρωμένα από έμπειρους και ευσυνείδητους οδηγούς με κινητά τηλέφωνα που σε συνδυασμό με το γραφείο κίνησης της εταιρίας μας το οποίο λειτουργεί σε 24ωρο βάση.

Η προσωπική μας μέριμνα θα επαληθεύσει την εμπιστοσύνη σας στις υπηρεσίες μας και είμαστε πάντα στην διάθεση σας για να ικανοποιήσουμε όλες τις ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ !!!

Δύναμη μας… Η εμπειρία και η υποδομή μας, τα οποία μας καθιέρωσαν και κερδίσαμε την προτίμησή σας.

Προσφέρουμε :

  • Μεταφορά προσωπικού Εταιρειών
  • Trip Planner
  • LGBT Groups
  • Οργάνωση και Υλοποίηση εκδρομών σε προορισμούς της επιλογής σας
  • Σχολικές Εκδρομές

View in English


ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ-ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥΛΜΑΝ | ΕΛΕΥΣΙΝΑ | KATSOURIS TOURS - greekcatalog.net

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον Χώρος
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed