ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕΡΡΕΣ | ΣΑΛΜΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Το Τεχνικό Γραφείο – Σαλμάς Άγγελος δημιουργήθηκε το 2008 με σκοπό να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους τομείς της Τοπογραφίας και των G.I.S. ικανοποιώντας τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών του.

Έχοντας εμπειρία (μελέτη και κατασκευή) σε μελέτες διαφόρων ειδών και συνεργασίες με καταρτισμένους μηχανικούς, το τεχνικό μας γραφείο είναι σε θέση να εγγυηθεί για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών για κάθε εργασία που θα μας ανατεθεί. Αναλαμβάνουμε την μελέτη, συνεργαζόμαστε με τις ανάλογες αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες και πράττουμε τα μέγιστα προς όφελος των πελατών μας.

Με σύμμαχο την σύγχρονη τεχνολογία έχουμε τη δυνατότητα εκπόνησης projects ειδικών απαιτήσεων, τόσο για τον δημόσιο όσο και για τον ιδιωτικό τομέα, με τρόπο ταχύ και υπεύθυνο. Η διαρκής ενημέρωση, η παρακολούθηση των νέων δεδομένων, αποτελούν διαρκείς προτεραιότητες και συμβάλλουν στην ανάπτυξη εξειδικευμένων προσεγγίσεων και στην βελτιστοποίηση των επιλεγόμενων κατά περίπτωση λύσεων.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, τηλεφωνικά, με email ή να ζητήσετε Online Οικονομική προσφορά και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η έδρα μας βρίσκεται στο Νομό Σερρών αλλά εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές στη Βόρειο Ελλάδα.

Το τεχνικό μας γραφείο αναλαμβάνει να σας εξυπηρετήσει επιστημονικά, γρήγορα και ολοκληρωμένα.


ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕΡΡΕΣ | ΣΑΛΜΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ - greekcatalog.net

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed