Αναζήτηση

ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ | ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΘΗΝΑ | ΚΟΛΟΥΣΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων Γεώργιος Κολουσιάδης δραστηριοποιείται στον κλάδο από το 1970. Έχοντας ως απώτερο σκοπό την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα κατασκευής η εταιρία σε συνεργασία με τους πρωτοπόρους προμηθευτές στο χώρο.

Αναλαμβάνει την εγκατάσταση, επίβλεψη και αναβάθμιση συμβατικών και υδραυλικών ανελκυστήρων προσώπων, φορτίων και αυτοκινήτων καθώς και ειδικά διαμορφωμένους ανελκυστήρες για την εξυπηρέτηση ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε μεγάλο εύρος υπηρεσιών. Με άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, είμαστε πάντοτε στο πλάι σας για την κάλυψη οποιασδήποτε ανάγκης σας!

Το εύρος των υπηρεσιών μας εκτείνεται στους παρακάτω τομείς:

  • Μελέτη
  • Εγκατάσταση
  • Συντήρηση
  • Επισκευή – Αναβάθμιση

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν τον ανελκυστήρα της αρεσκείας τους με την καθοδήγηση του άρτια καταρτισμένου προσωπικού μελετώντας την ιδιαιτερότητα κάθε έργου στοχεύοντας στην ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών τους.Μετά την περάτωση του έργου βασική μέριμνα της εταιρίας είναι η διαρκής παρακολούθηση του ανελκυστήρα και η άμεση επίλυση τυχόν προβλήματος εφόσον το γραφείο λειτουργεί 365 ημέρες το χρόνο.

Η άμεση εξυπηρέτηση πελατών, η γρήγορη προώθηση παραγγελιών και ο διακανονισμός στον τρόπο πληρωμής αποτελούν βασικά πλεονεκτήματα της εταιρίας.

Η πολυετής εμπειρία, η αξιοπιστία, η υψηλή ποιότητα των υλικών τα οποία φέρουν την πιστοποίηση CE σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή και Διεθνή νομοθεσία συμβάλλουν στην πλήρη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών μας.


ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ | ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΘΗΝΑ | ΚΟΛΟΥΣΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - greeekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Οδηγίες για την Διαδρομή

Αφήστε μια κριτική

Η βαθμολογία σας

Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Antwnis 02/03/2019 12:01
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Χρειάστηκε άμεσα να αλλάξουμε τον ανελκυστήρα στην πολυκατοικία, η εξυπηρέτηση ήταν γρήγορη όπως και οι εργασίες.

Πάνω
Φορτώνει…