ΤΕΝΤΕΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | EASY SYSTEMS

Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε το 2017 στη Θεσσαλονίκη από επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία που χρονολογείται από το 1994.

Η πείρα που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, η βαθιά γνώση των υλικών, η συνεργασία μας με καταξιωμένες κατασκευαστικές εταιρίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, αλλά περισσότερο η αγάπη για το αντικείμενο της εργασίας μας, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Κρατώντας χαμηλούς τόνους και τιμώντας την εμπιστοσύνη των πελατών μας, προσφέρουμε ποιοτικές λειτουργικές κατασκευές, με αντοχή στον χρόνο, σε πολύ οικονομικές τιμές.

Όλα τα συστήματα που διαθέτει η εταιρία μας τοποθετούνται και συντηρούνται χωρίς καμιά επιβάρυνση σε όλη την πόλη της Θεσσαλονίκης και σαράντα χιλιόμετρα περιμετρικά αυτής.

Έχοντας πλήρη γνώση της σύγχρονης οικονομικής πραγματικότητας, η Easy Systems προσφέρει επώνυμα και αξιόπιστα προϊόντα σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.

Επωφεληθείτε από τις προσφορές που ανανεώνονται τακτικά και ασφαλίστε το χώρο σας με επώνυμους συναγερμούς, κάμερες παρακολούθησης, πτυσσόμενα κάγκελα και ρολά ασφαλείας. Επιπλέον, προστατευτείτε από τον ήλιο με συστήματα σκίασης εξαιρετικής ποιότητας.

Διαθέτουμε τη δυνατότητα της μεθόδου πληρωμής με πιστωτική κάρτα, αλλά και άτοκες δόσεις.

Στην Easy systems έχουμε την λύση.


ΤΕΝΤΕΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | EASY SYSTEMS - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed