ΤΕΝΤΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | ΤΕΝΤΑ HIKO

Για περισσότερα από 25 χρόνια, ένας από τους στόχους μας ήταν να παρέχουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής γύρω από το σπίτι και τον κήπο. Δημιουργώντας μια άνετη ατμόσφαιρα με προϊόντα που συνδυάζουν αρμονικά τη σκιά και το φως, σε ηλιοφάνεια και πράσινο, προστασία από αέρα και βροχή – αυτή είναι η πρόκληση που θέσαμε στον εαυτό μας.

Υψηλής ποιότητας καινοτόμα προϊόντα και ένα πολύ υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης για απαιτητικούς πελάτες – είναι αυτό που αντιπροσωπεύει η HiKo. Ενώ πολλοί ανταγωνιστές μιλάνε για την ποιότητα, η HiKo την παρέχει και το κάνουμε με πεποίθηση και πάθος. Οι τεχνικοί μας δίνουν έμφαση στην ποιότητα – εξυπηρετούν τον πελάτη.

Η HiKo παρέχει λύσεις προστασίας από ηλιακή ακτινοβολία. Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας σημαίνει ότι μπορούμε να εκπληρώσουμε σχεδόν κάθε επιθυμία. Έτσι, κάθε τέντα που φεύγει από εμάς είναι μια μοναδική δουλειά, προσαρμοσμένη στις προσωπικές σας επιλογές και τις συνθήκες του κτιρίου.

Οι τεχνικοί της εταιρείας μας είναι φανατικοί της ποιότητας – εργάζονται για να εξυπηρετούν εσάς. Οι πελάτες μας, απαιτούν την καλύτερη προστασία από τον ήλιο για όσο το δυνατόν περισσότερο. Έτσι λοιπόν εμείς σαν την παρέχουμε.


ΤΕΝΤΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | ΤΕΝΤΑ HIKO - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9:00-21:00

Τρίτη

9:00-21:00

Τετάρτη

9:00-21:00

Πέμπτη

9:00-21:00

Παρασκευή

9:00-21:00

Σάββατο

9:00-15:00

Κυριακή

Κλειστά

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed