ΤΕΝΤΕΣ ΣΕΡΡΕΣ | SUNCOVER ΤΣΕΛΙΚΑΣ ΙΑΣΩΝΑΣ

Η επιχείρησή μας “SunCover” η οποία βρίσκεται στις Σέρρες και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Λευκώνας, δραστηριοποιείται στα συστήματα σκίασης, παρέχοντας σύγχρονες, κομψές και λειτουργικές λύσεις για την αποτελεσματική σκίαση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε κατασκευή σκίασης επιθυμείτε για τον χώρο σας. Από απλές τέντες, κασέτες, μπάρες, καποτίνες, ζελατίνες, πέργκολες αλουμινίου και βιοκλιματικές καθώς και ειδικές κατασκευές που θα μεταμορφώσουν τον χώρο σας.

Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, σας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία πανιών τέντας σε διάφορους χρωματισμούς και ιδιαίτερους σχεδιασμούς, προκειμένου να μπορείτε να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν στον χώρο σας.

Παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες εξελίξεις στο χώρο καθώς και τα νέα προϊόντα, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε τις πιο σύγχρονες και λειτουργικές κατασκευές καθώς και κατασκευές με αυτοματισμούς που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και γρήγορη.

Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να επισκεφτούμε τον χώρο σας, να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας.

Στόχος μας είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου η δημιουργία έργων που θα ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα και την κομψή αισθητική τους.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, η συνέπεια, οι κατασκευές υψηλής ποιότητας και η φιλική εξυπηρέτηση που προσφέρουμε είναι μέρος μιας ουσιαστικής σχέσης με τον πελάτη, που μας έχει αναδείξει στην αγορά.

Εξυπηρετούμε άμεσα τις Σέρρες, την Καβάλα και τις γύρω περιοχές.


ΤΕΝΤΕΣ ΣΕΡΡΕΣ | SUNCOVER ΤΣΕΛΙΚΑΣ ΙΑΣΩΝΑΣ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κατόπιν Ραντεβού

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Φοίβος 09/07/2023 15:50
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Καταπληκτική δουλειά..