Από το 1999 έχουμε αναπτύξει έντονη και αξιόλογη επιχειρηματική δραστηριότητα στον χώρο των ταχυμεταφορών. Αντικείμενο εργασιών μας είναι η ολοκληρωμένη διεκπεραίωση τραπεζικών και τηλεπικοινωνιακών αιτήσεων που αφορούν:

  • την παροχή δανείων,
  • πιστωτικών καρτών,
  • συμβάσεων με εταιρείες τηλεπικοινωνιών.

Η εργασία μας συνίσταται στις ακόλουθες ενέργειες:

  • α) μετάβαση στην εντολέα εταιρεία για λήψη των καθορισμένων από εκείνην ραντεβού
  • β) μετάβασή μας στους πελάτες που θα μας υποδείξει η εταιρεία με την οποία συνεργαζόμαστε
  • γ) υπεύθυνη συμπλήρωση αιτήσεως με τα στοιχεία του πελάτη, έλεγχο και επισύναψη των απαραιτήτων δικαιολογητικών, όπως φωτοτυπία ταυτότητας, εκκαθαριστικού, λογαριασμού ΔΕΚΟ, και αποστολή του φακέλου στον εντολέα μας, με τα πλήρη τα στοιχεία του πελάτη.
  • δ) επιστροφή στην εντολέα εταιρεία. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί ο πελάτης την συγκεκριμένη ώρα, ημέρα και τόπο, υπάρχει και τμήμα υποστήριξης δηλαδή κανονίζουμε καινούργιο ραντεβού στον τόπο, την ημέρα και την ώρα που θα μας υποδείξει ο πελάτης.

Τα προκαθορισμένα ραντεβού της επόμενης ημέρας δύνονται από τους εντολείς μας και τις συνεργαζόμενες εταιρείες μέχρι το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας. Επιπροσθέτως, αναλαμβάνουμε ραντεβού και επιδόσεις για όλη την Ελλάδα, καθώς έχουμε αντιπροσώπους της εταιρείας μας στην Αγρίνιο, Αλεξανδρούπολη, Δράμα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Κοζάνη, Λαμία, Λάρισα, Σέρρες, Τρίκαλα, Χανιά, Πάτρα, Ηράκλειο. Για τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας συνεργαζόμαστε με δίκτυο αντιπροσώπων μεγάλης εταιρείας διανομής.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ταχυμεταφορές, Διεκπεραίωση Αιτήσεων, Αποστολές, Αυθημερόν Αποστολές, Αιτήσεις Τηλεπικοινωνιών, Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος.


Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00-20:00

Τρίτη

09:00-20:00

Τετάρτη

09:00-20:00

Πέμπτη

09:00-20:00

Παρασκευή

09:00-20:00

Σάββατο

09:00-13:00

Κυριακή

Κλειστά

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Λ. Αλεξάνδρας 5, Αθήνα, 114 73

GPS

37.9909584, 23.7379585

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον Χώρος
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed