ΤΑΒΕΡΝΑ ΦΗΡΟΣΤΕΦΑΝΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ | ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΙΜΟΣ

Οι προτιμήσεις και οι κριτικές των πελατών μας, έχουν τοποθετήσει την Ταβέρνα Σίμος, ώς ένα απο τα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες στη Σαντορίνη.

Η Ταβέρνα διαθέτει μιά υπέροχη, μεγάλη αυλή στο ισόγειο, γεμάτη απο αρώματα και αναμνήσεις απο το παρελθόν που θα μαγέψουν τον επισκέπτη, και μιά πανέμορφη ταράτσα οπου οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν την υπέροχη θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Η Ταβέρνα Σίμος θεωρείται ένα γαστρονομικό ορόσημο στο νησι της Σαντορίνης απο το 1989. Βρίσκετα στο Φηροστεφάνι, στα Φηρά και είναι ένα οικογενειακό εστιατόριο, διάσημο για τις εξαιρετικές γεύσεις, την ποιότητα στο καλό φαγητό, χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκα, τοπικά υλικά της γής της Σαντορίνης.

Οι προτιμήσεις και οι κριτικές των πελατών μας, έχουν τοποθετήσει την Ταβέρνα Σίμος, ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες στη Σαντορίνη.

Η Ταβέρνα διαθέτει μιά υπέροχη, μεγάλη αυλή στο ισόγειο, γεμάτη από αρώματα και αναμνήσεις από το παρελθόν που θα μαγέψουν τον επισκέπτη, και μιά πανέμορφη ταράτσα όπου οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν την υπέροχη θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.
Από τα πιο απλά, σπιτικά ορεκτικά μας, μέχρι στα πιάτα της ημέρας μας, είμαστε πεπεισμένοι ότι οι συνταγές μας θα φέρουν την αυθεντική Ελλάδα κατευθείαν στο πιάτο σας.

Στην Ταβέρνα Σίμος, ποτέ δε θα σας φτάσει μόνο μια επίσκεψη..


ΤΑΒΕΡΝΑ ΦΗΡΟΣΤΕΦΑΝΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ | ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΙΜΟΣ - greekcatalog.net
Επισκέψεις: 521
Σήμερα: 3

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Βαγγελης 04/06/2021 14:08
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Πολύ καλο ελληνικο φαγητό…Μπραβο!!