ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ | SYMPOSIO TAVERN

Η παραδοσιακή ταβέρνα μας “Συμπόσιο” η οποία βρίσκεται στην Αρχαία Ολυμπία, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια, προσφέροντας σε ντόπιους και τουρίστες από όλο τον κόσμο μοναδικές και αυθεντικές ελληνικές γεύσεις μέσα σε ένα όμορφο και φιλικό περιβάλλον.

Στην όμορφα διακοσμημένη σάλα μας, αλλά και στα εξωτερικά τραπεζάκια της ταβέρνα μας μπορείτε καθημερινά να απολαύσετε μια μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων που συνδυάζουν διαχρονικές κλασικές συνταγές και νέες δημιουργικές με τοπικά προϊόντα. Το μενού μας είναι ιδανικό για τους επισκέπτες που αναζητούν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και γνήσιες σπιτικές συνταγές μαγειρευτών φαγητών αλλά και της ώρας.

Σεβόμενοι πάντα τους πελάτες μας, χρησιμοποιούμε εξαιρετικής ποιότητας υλικά και προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη μας.

Είμαστε πάντα έτοιμοι να ικανοποιήσουμε τις πιο απαιτητικές γαστρονομικές ανησυχίες σας και να σας παρέχουμε την αναγκαία ανάπαυλα στο ταξίδι σας από και προς διάφορους τουριστικούς προορισμούς στην Πελοπόννησο.

Το ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό, η εμπνευσμένη ατμόσφαιρα, το φιλικό περιβάλλον και οι αυθεντικές γεύσεις συνέθεσαν ένα μία παραδοσιακή ταβέρνα που αποτελεί στέκι των καλοφαγάδων όλης της Πελοποννήσου και must επιλογή των τουριστών από όλο τον κόσμο.

Η παραδοσιακή ταβέρνα μας λειτουργεί καθημερινά, όλο το χρόνο, από νωρίς το μεσημέρι έως αργά το βράδυ. Τέλος, ο χώρος μας προσφέρεται για την διοργάνωση μικρών εκδηλώσεων όπως πάρτι, βαπτίσεις, γάμους και κάθε κοινωνική εκδηλώσεις με λίγους καλεσμένους.

Σας περιμένουμε καθημερινά στην ταβέρνα μας μας, για να σας καλωσορίσουμε και σας υποσχόμαστε ένα γαστρονομικό ταξίδι που σίγουρα θα νοσταλγείτε.

Μενού:

  • Ορεκτικά
  • Σαλάτες
  • Κρεατικά
  • Παραδοσιακά τοπικά πιάτα
  • Ποικιλίες

ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ | SYMPOSIO TAVERN - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

10:00 - 24:00

Τρίτη

10:00 - 24:00

Τετάρτη

10:00 - 24:00

Πέμπτη

10:00 - 24:00

Παρασκευή

10:00 - 24:00

Σάββατο

10:00 - 24:00

Κυριακή

10:00 - 24:00

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Σωτήρία 30/04/2022 18:17
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Πολύ παραδοσιακό και γραφικό!!