ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΙΑΒΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Από το 1957, σας προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων στον καθαρισμό της πιο απλής μοκέτας ή του πιο ακριβού χειροποίητου χαλιού σας.

Με ένα τηλέφωνο, η εταιρία μας βρίσκεται στο χώρο σας για την παραλαβή των χαλιών σας την ημέρα και την ώρα που σας βολεύει και τα επιστρέφει σε χρόνο της προτίμησή σας. Το έμπειρο προσωπικό μας, μπορεί να σας απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία σας και να σας κατατοπίσει για τις υπηρεσίες μας.

Η κατασκευαστική μας εμπειρία πάνω στα χειροποίητα χαλιά μας κάνει τους πιο εξιδεικευμένους του χώρου μας. Έτσι μπορείτε να εμπιστευτείτε σε εμάς κάθε τύπου χαλιού (ακόμα και τα μεταξωτά σας χαλιά).

Για πλύσιμο, καθάρισμα, στεγνό καθάρισμα, επιδιόρθωση.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ

Το κάθε χαλί που έρχεται στο χώρο μας είναι μοναδικό, γιατί είναι ιδιαίτερη η ποιότητα και οι ανάγκες του. Γι’ αυτό απαιτείτε ειδικευμένος και όχι γενικευμένος τρόπος καθαρισμού. Έτσι η πολυετή πείρα μας, μας καθιστά ειδικούς για τα χαλιά σας.

Το έμπειρο προσωπικό μας χρησιμοποιώντας τα απαραίτητα μηχανήματα που απαιτούνται (ηλεκτρικές βούρτσες καθαρισμού χαλιών, περιστροφικός στηπτήρας στεγνωτήρια χαλιών) και τα βιολογικά – αντιαλλεργικά απορρυπαντικά που σέβονται τα χαλιά σας αλλά και εσάς δίνουν το ιδανικό αποτέλεσμα. Επιπλέον γίνεται στα χαλιά σας απολύμανση για προστασία από τα βακτηρίδια, τους μικροοργανισμούς και το σκόρο.

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΧΑΛΙΩΝ

Επίσης, υπάρχουν έμπειροι τεχνίτες, οι οποίοι αναλαμβάνουν κάθε τύπου επιδιόρθωση που έχει ανάγκη το χαλί σας για να σας το κάνουμε καινούργιο.

ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ

Στην εταιρεία μας διαθέτουμε μεγάλο αποθηκευτικό χώρο για την φύλαξη των χαλιών σας σε άριστες συνθήκες, καθώς είναι και ασφαλισμένα από κλοπή και πυρκαγιά.


ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΙΑΒΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:00-17:00

Τρίτη

8:00-17:00

Τετάρτη

8:00-17:00

Πέμπτη

8:00-17:00

Παρασκευή

8:00-17:00

Σάββατο

8:00-17:00

Κυριακή

Κλειστά

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Τούμπες Διαβατών Ν. 102, Διαβατά, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ.57008

GPS

40.6898292, 22.858794

Τηλέφωνο
Soc. Networks

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Βάσια 15/04/2021 11:12
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Πολύ καλή δουλειά!!!