ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΧΑΡΝΕΣ | TEV SYSTEM 123

Το TEV SYSTEM 123 χαρακτηρίζεται από την πολυμορφία του και τις δυνατότητες δράσεων που προσφέρει ταυτόχρονα κατά την εφαρμογή του, σε αντίθεση με τα περισσότερα προϊόντα της αγοράς που περιορίζονται σε μία συγκεκριμένη δράση. Είναι ελληνικό πατενταρισμένο προϊόν, απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον.

Πώληση Χονδρική – Λιανική.

Η αποτελεσματικότητα του συστήματος TEV 123 βασίζεται σε μια διαδικασία εξώθερμης αντίδρασης, η οποία παράγει θερμότητα, σαπωνοποίηση των λιπών, υψηλή πίεση και ενεργό οξυγονούχο αφρό ο οποίος εξουδετερώνει μικρόβια, οσμές, έντομα ακόμα και τρωκτικά.

Σημαντική πληροφορία! Η θερμοκρασία που επιτυγχάνει το TEV 123 είναι ελεγχόμενη μέχρι του 60 βαθμούς κελσίου (θερμοκρασία που συνήθως φτάνει και ο θερμοσίφωνας). Οι σωλήνες PVC δίνουν εγγύηση αντοχής έως 90 βαθμούς κελσίου, επομένως δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο αλλοίωσης των σωληνώσεων.

Χρήση σε: οικίες, εστιατόρια, καφετέριες, φούρνους, κρεοπωλεία, εργοστάσια, νοσοκομεία, σχολεία, πανεπιστήμια, δημοτικά κτίρια, παιδικους σταθμούς, φαρμακεία, σκάφη αναψυχής, εμπορικά πλοία, ξενοδοχεία, αντλιοστάσια, βόθρους κλπ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΧΑΡΝΕΣ | TEV SYSTEM 123 - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τρίτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τετάρτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Πέμπτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Παρασκευή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Σάββατο

24ωρη Εξυπηρέτηση

Κυριακή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed