ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ SERVICE ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ | KTIRIO SERVICE

Η ktirioservice είναι μία εξειδικευμένη εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης λειτουργίας, εγκατάστασης και συντήρησης συστημάτων καύσης υγρών και αερίων καυσίμων οικιακών και βιομηχανικών εφαρμογών. Τα συνεργεία μας κατέχοντας την απαιτούμενη εμπειρία στις εγκαταστάσεις, την αποκατάσταση βλαβών και την συντήρηση κάθε είδους εγκατάστασης, καθώς και η συνεχής επιμόρφωση στον τομέα των ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών διαχείρισης ενέργειας.

Με στόλο από 7 κινητά συνεργεία που διαθέτουμε, έχουμε την δυνατότητα, την εμπειρία, τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία να παρέχουμε άμεση και υπεύθυνη τεχνική βοήθεια. Με ειδικά διαγνωστικά εργαλεία ( εφόσον το μηχάνημα υποστηρίζει την λειτουργία), κάνουμε αποτελεσματικά και γρήγορα διάγνωση του προβλήματος, χωρίς χάσιμο χρόνου, αποκαθιστώντας την βλάβη άμεσα.

Τα κινητά συνεργεία της εταιρείας είναι πλήρως εξοπλισμένα με εργαλεία και αναλώσιμα, που σε συνδυασμό με το έμπειρο και πρόθυμο προσωπικό μας, βρίσκoνται σε σύντομο χρόνο κοντά σας, επαναφέροντας το μηχάνημά σας στην αρχική του κατάσταση αντιμετωπίζοντας κάθε είδους βλάβη ή προγραμματισμένη συντήρηση.

Υπηρεσίες

  • Αυτοματισμοί έξυπνου σπιτιού
  • Εγκαταστάσεις – συντηρήσεις καυστήρων υγρών & αερίων καυσίμων
  • Συμβόλαια συντήρησης & τηλεπαρακολούθησης θερμικών εγκαταστάσεων
  • Υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου
  • Τεχνική υποστήριξη αντιπροσώπων
  • Χημικός καθαρισμός δικτύων

Προγραμματίστε τώρα την συντήρηση του καυστήρα σας ! Η συντήρηση του συστήματος καυστήρα – λέβητα είναι μια διαδικασία απαραίτητη προκειμένου να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση του συστήματός μας και ταυτόχρονα να πετύχουμε εξοικονόμηση καυσίμων έως και 30%, καθώς σε διαφορετική περίπτωση ο καυστήρας δουλεύει σε υψηλότερες θερμοκρασίες και έτσι αυξάνεται και η κατανάλωση καυσίμου.

Ενεργειακή αναβάθμιση συστήματος θέρμανσης

Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σε ένα κτίριο, καταναλώνεται για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών του για θέρμανση και ψύξη. Η αναβάθμιση των θερμικών συστημάτων, είτε είναι κεντρικ… περισσότερα ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ SERVICE ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ | KTIRIO SERVICE - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον Χώρος
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed