ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΟΡΤΗΓΩΝ-ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ | SERVICE SOTIRIOU

Το συνεργείο μας ιδρύθηκε το 1982 και είμαστε η δεύτερη γένια που συνεχίζουμε το Service Sotiriou στον Άγιο Στέφανο Αττικής, Το 2014 μεταφερθήκαμε σε νέες εξειδικευμένες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις επί της Χελμού 39 στην βιομηχανική ζώνη του Αγίου Στεφάνου.

Εξειδικευόμαστε στις επισκευές βαρέων επαγγελματικών οχημάτων κυρίως Mercedes – Man. Αλλά στις εγκαταστάσεις μας μπορούμε να εξυπηρετήσουμε από φορτηγά μέχρι επιβατικά αυτοκίνητα.

Στο ολοκληρωμένο συνεργείο μας οι μηχανικοί επισκευάζουν και συντηρούν στα φορτηγά, τις μηχανές, τα συστήματα συμπλέκτη (βολάν, δίσκο, πλατώ, ), τα κιβώτια ταχυτήτων, τα διαφορικά και τα φρένα. Έχουμε ξεχωριστώ τμήμα επισκευής σασμάν εντός του συνεργείου και επισκευάζουμε κιβώτια ταχυτήτων (ZF) για φορτηγά καθώς και άξονες τιμόνια και κρεμαργιέρες.

Διαθέτουμε 24ωρο κινητό συνεργείο, προσφέροντας οδική βοήθεια σε όλα τα επαγγελματικά οχήματα ακόμα και τα Σαββατοκύριακα. Ώστε αυτά να είναι ικανά να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο και απαιτητικό ρόλο τους. Κάθε φορτηγό πρέπει να είναι πάντα σε λειτουργία για οποιαδήποτε εργασία από την πιο απλή μέχρι την πιο σύνθετη.

Ταυτόχρονα στο κέντρο ελαστικών μας εξυπηρετούμε επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα με ελαστικά, ζάντες, αμορτισέρ, και ζυγοσταθμίσεις.

Στο ηλεκτρολογείο μας με την βοήθεια σύγχρονων διαγνωστικών εργαλείων και προγραμμάτων μπορούμε να διαγνώσουμε τις βλάβες και να τις επισκευάσουμε σε οχήματα Mercedes και Man, όπως και επισκευή αιρκοντίσιον αυτοκινήτου και πλήρωση με φρέον.

Οι έμπειροι μηχανικοί μας, διαθέτουν πιστοποιημένες γνώσεις, μέσα από συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση σε καινούργιους τύπους φορτηγών, έτσι έχουμε εξασφαλίσει συνεχείς διακρίσεις στο χώρο. Προσφέρουμε πολύ καλό service σε φιλικές τιμές, με έμφαση στην σωστή και ενδελεχή ενημέρωση των πελατών μας.

Εμπνέουμε εμπιστοσύνη και αξιοπιστία στους πελάτες μας.

Δίνουμε πάντοτε εγγύηση για τις εργασίες που παρέχουμε.

Το συνεργείο μας πάντα πιστό σε θέματα ασφάλειας, εκτέλεση εργασιών και και διαχείριση αποβλήτων, έχει πιστοποιηθεί κατά iso-9001 για τις εργασίες του, με iso140001 για την διαχείριση αποβλήτων (λαδιών, ελαστικών, παλαιών ανταλλακτικών), και με ΕΛΟΤ1801:2008/OHSAS 18001:2007 για την ασφάλεια των εργαζομένων του.

Παρέχουμε:

  • Δωρεάν ηλεκτρονική διάγνωση βλαβών σε Mercedes και Man
  • Προετοιμασία ΚΤΕΟ.
  • Βουλκανιζατέρ Φορτηγών, Επιβατηγών, 4χ4, μηχανημάτων,
  • Service/Επισκευές Κινητήρων, Κιβωτίων Ταχυτήτων, Διαφορικών, Φρένων.
  • Κάρτα Καυσαερίων.
  • 24Ωρη Οδική Βοήθεια.
  • Εγγύηση για τις εργασίες μας.
  • Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων ανταλλακτικών.
  • Αγοραπωλησίες φορτηγών.

 


ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΟΡΤΗΓΩΝ-ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ | SERVICE SOTIRIOU - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00-18:00

Τρίτη

09:00-18:00

Τετάρτη

09:00-18:00

Πέμπτη

09:00-18:00

Παρασκευή

09:00-18:00

Σάββατο

09:00-14:00

Κυριακή

Κλειστά

24Ωρη Οδική Βοήθεια

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον Χώρος
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed