ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΟΡΩΠΙ | VOUSOURELIS MOTORSPORT AV rent a car

Το συνεργείο αυτοκινήτων VOUSOURELIS motorsport με έδρα το ΚΟΡΩΠΙ λειτουργεί 20 χρόνια. Τα 8 τελευταία έχει μεταφερθεί σε ιδιόκτητο χώρο ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο, με τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά εργαλεία. Παράλληλα με την εμπειρία μας, την τεχνογνωσία μας και τον επαγγελματισμό μας, σας εγγυόμαστε για την άριστη συντήρηση, το service και την επισκευή του αυτοκινήτου σας.

Στο συνεργείο μας αναλαμβάνουμε παντός τύπου τεχνικό έλεγχο, service, επισκευή, βελτιώσεις, διάγνωση εγκεφάλου, ηλεκτρολογικό έλεγχο, προετοιμασία ΚΤΕΟ, εγκατάσταση συστημάτων υγραερίου κίνησης (με πιστοποίηση ΚΤΕΟ) και οποιαδήποτε άλλη μετατροπή επιθυμείτε.

Όταν το αυτοκίνητο σας έρθει στο συνεργείο μας, περνάει ΠΑΝΤΑ από Γενικό Έλεγχο – Διάγνωση δίνοντας σας γραπτή αναφορά των αναγκών και των προβλημάτων που πρόκειται να παρουσιαστούν στο όχημα σας, ώστε να είστε ενήμεροι για την κατάσταση του αυτοκινήτου σας.

Στο service κλιματιστικού, χρησιμοποιούμε ειδικό μηχάνημα με επαναστατικό σύστημα απολύμανσης όζοντος χωρίς χρήση χημικών στους αεραγωγούς, στο χώρο καμπίνας, των υφασμάτων και των επιφανειών της, ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ 99% ΤΩΝ ΑΕΡΟΒΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΩΝ ΙΩΝ ΚΑΙ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΩΝ.

Στο συνεργείο VOUSOURELIS motorsport θα νιώσετε εμπιστοσύνη, με την ποιότητα των υπηρεσιών μας, με την αξιοπιστία μας, την συνέπεια μας και θα είστε πλήρως ενημερωμένοι για την κατάσταση του αυτοκινήτου σας ώστε να ταξιδεύετε με ασφάλεια και να απολαμβάνετε τις διαδρομές σας.

Το πρακτορείο ενοικίασης αυτοκινήτων AV, βρίσκεται στην Αθήνα στην περιοχή του Κορωπίου μόλις 2 λεπτά από το αεροδρόμιο ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’!

Είναι μια αξιόπιστη εταιρεία με επαγγελματισμό και μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση σας.

Κατά την άφιξη σας στο αεροδρόμιο Αθηνών ένας συνεργάτης μας θα σας περιμένει στην πύλη εξόδου και θα σας μεταφέρει απευθείας στο όχημα σας, δίνοντάς σας οποιαδήποτε πληροφορία επιθυμείτε.

Στο πρακτορείο ενοικίασης αυτοκινήτων AV μπορείτε να επιλέξετε το αυτοκίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες σας ή της εταιρείας σας με ανοιχτό συμβόλαιο μηνιαίας ανανέωσης.


ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΟΡΩΠΙ | VOUSOURELIS MOTORSPORT AV rent a car - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:30-17:30

Τρίτη

8:30-17:30

Τετάρτη

8:30-17:30

Πέμπτη

8:30-17:30

Παρασκευή

8:30-17:30

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed