ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ | ΔΑΡΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Το συνεργείο μας αποτελεί έναν αξιόπιστο προορισμό για όποιον αναζητά υπηρεσίες σχετικά με το αυτοκίνητό του στη Ηλιούπολη Αττικής. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο από το 2021 έχοντας πολυετή εμπειρία στην επισκευή αυτοκινήτων. Στο συνεργείο μας, κατανοούμε πλήρως πόσο σημαντικό είναι για εσάς το αυτοκίνητό σας και προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε τις ανάγκες των κατοίκων της Ηλιούπολης και των γύρω περιοχών, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες συντήρησης, επισκευής και ανταλλακτικών για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων. Η ομάδα τεχνικών μας διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα άμεσα, διασφαλίζοντας παράλληλα την ποιότητα και την ασφάλεια κάθε εργασίας. Στο συνεργείο μας χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα εργαλεία και εξοπλισμό, ενώ επιλέγουμε προσεκτικά πιστοποιημένα ανταλλακτικά, ώστε να εξασφαλίζουμε την ασφάλεια και την μακροζωία του αυτοκινήτου σας.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε κάθε μας πελάτη υπηρεσίες υψηλού επιπέδου αναλαμβάνοντας την επισκευή και τη σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου τους ώστε να εξασφαλίσουμε ότι τα αυτοκίνητα που εμπιστεύονται στα χέρια μας λειτουργούν σε άριστη κατάσταση και παρέχουν ασφαλή οδήγηση.

Είτε πρόκειται για μια απλή επισκευή, έναν ετήσιο έλεγχο ή μια πιο περίπλοκη αντιμετώπιση της μηχανής είμαστε πάντα στη διάθεση σας να σας εξυπηρετήσουμε με ευγένεια και επαγγελματισμό και να απαντήσουμε σε όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με το αυτοκίνητο σας.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

  • Service αυτοκινήτων, υγραερίου & A/C
  • Διαγνωστικός & ηλεκτρονικός έλεγχος
  • Κάρτα καυσαερίων
  • Επισκευή & συντήρηση αυτόματων σασμαν
  • Υβριδικά και ηλεκτρολογικά αυτοκίνητα
  • Συντήρηση καινούργιων κλιματιστικών Freon 1234

Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε μας στο συνεργείο μας στην Ηλιούπολη Αττικής, αντιμετωπίζουμε οποιοδήποτε πρόβλημα άμεσα και φροντίζουμε το αυτοκίνητό σας με επαγγελματισμό και άριστης ποιότητας υπηρεσίες.


ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ | ΔΑΡΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ---greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:30-19:00

Τρίτη

8:30-19:00

Τετάρτη

8:30-19:00

Πέμπτη

8:30-19:00

Παρασκευή

8:30-19:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Πάρνηθος 34, Ηλιούπολη, Τ.Κ.16344

GPS

37.9476268, 23.7573654

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed