ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ | ΣΟΛΩΜΟΣ

Το συνεργείο γεωργικών μηχανημάτων “Σολωμός” το οποίο βρίσκεται στην Ηλία και πιο συγκεκριμένα στην Ανδραβίδα, δραστηριοποιείται από το 1988 με το service και την επισκευή τρακτέρ και γεωργικών μηχανημάτων, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άμεση εξυπηρέτηση.

Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, το συνεργείο γεωργικών μηχανημάτων, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες ενώ δεν σταματά να εκσυγχρονίζεται προκειμένου να μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες κάθε γεωργού.

ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
αναλαμβάνουμε τη συντήρηση, την επισκευή και την βελτίωση κάθε γεωργικού μηχανήματος, από τρακτέρ και θεριστικές μηχανές μέχρι άροτρα, φρέζες κ.α.

Διαθέτουμε ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, με εκτεταμένη γνώση στην επισκευή γεωργικών μηχανημάτων, εξασφαλίζοντάς σας την απρόσκοπτη λειτουργία του γεωργικού σας μηχανήματος.

Κατανοούμε τη σημασία της γεωργίας στην κοινωνία μας και πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα γεωργικά μηχανήματα για την δουλειά των αγροτών, για αυτό προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε γεωργού.

ΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

Το κινητό μας συνεργείο είναι πάντα έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας, προσφέροντας γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις στον χώρο σας και εξασφαλίζοντας σας την άμεση διάγνωση και επισκευή κάθε προβλήματος που μπορεί να έχει προκύψει στο γεωργικό σας μηχάνημα.


ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ | ΣΟΛΩΜΟΣ---greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:00-18:00

Τρίτη

08:00-18:00

Τετάρτη

08:00-18:00

Πέμπτη

08:00-18:00

Παρασκευή

08:00-18:00

Σάββατο

08:00-18:00

Κυριακή

Κλειστά

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed