ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΥΚΟΝΟΣ | ΦΑΜΕΛΗΣ Κ. & Σ. Ο.Ε.

Το σύγχρονο τεχνολογικά συνεργείο αυτοκινήτων Φάμελης Κ. & Σ. Ο.Ε., που έχει την έδρα του στο Βόθωνα, στην Μύκονο, αναλαμβάνει γενικό service αυτοκινήτων και παρέχει τις υπηρεσίες του σε προνομιακές τιμές.

Στο συνεργείο αυτοκινήτων έχουμε τη δυνατότητα να καλύπτουμε όλα τα μηχανικά και ηλεκτρονικά προβλήματα του αυτοκινήτου σας, βασισμένοι στην εμπειρία μας, άμεσα και αποτελεσματικά.

Το καταρτισμένο προσωπικό μας είναι έτοιμο να δώσει τη σωστή λύση σε κάθε πρόβλημά σας, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, γρήγορα και οικονομικά, προσφέροντάς σας παράλληλα ακόμη και τεχνικές συμβουλές για το όχημά σας.

Η πολυετής πείρα μας και τα τελειότερα διαγνωστικά μηχανήματά μας, σας εξασφαλίζουν την άμεση και εγγυημένη εξυπηρέτησή σας στην καλύτερη σχέση ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών – τιμής.

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς μας για να είστε ασφαλείς όταν οδηγείτε το όχημά σας, για να αποκαταστήσετε άψογα κάποια φθορά ή ζημιά, και για να έχετε τελικά τη μέγιστη δυνατή οδηγική απόλαυση στην άσφαλτο.

Σας περιμένουμε στις πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας στη Μύκονο για να πραγματοποιήσουμε το γενικό service των αυτοκινήτων σας με επαγγελματισμό και συνέπεια.


ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΥΚΟΝΟΣ | ΦΑΜΕΛΗΣ Κ. & Σ. Ο.Ε. - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:00-22:00

Τρίτη

08:00-22:00

Τετάρτη

08:00-22:00

Πέμπτη

08:00-22:00

Παρασκευή

08:00-22:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Κώστας Κ. 28/07/2020 08:37
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Πολύ καλός επαγγελματίας και σωστός στο οικονομικό κομμάτι.