ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | ROSE KARRA

Τμήματα Ενηλίκων, Παιδικά, Ερασιτεχνικά, Επαγγελματικά, Latin – Ευρωπαϊκοί χοροί – Argentine Tango – Oriental – Salsa – Bachata – HipHop – Σύγχρονο – Παραδοσιακό – Αθλητικός Χορός – Χορογραφίες Γάμων

Οι σχολές χορού “Rose Karra” δραστηριοποιούνται στην εκπαίδευση Latin και Standard χορών από το 1981. Ιδρυτής των σχολών είναι η Φιλιώ (Τριανταφυλλιά) Καρατζά από την οποία οι σχολές πήραν το όνομά τους.Η ίδια ασχολήθηκε με το χορό από πολύ μικρή ηλικία. Παιδί μεταναστών στη Γερμανία ,έκανε τα πρώτα χορευτικά της βήματα στο σχολείο όπου ο χορός ήταν ένα από τα βασικά μαθήματα.

Αργότερα ερχόμενη στην Ελλάδα συνέχισε τις σπουδές χορού στη σχολή της Κey Holden και παραδοσιακούς στο λύκειο Ελληνίδων ,ενώ παράλληλα σπούδασε παρασκευάστρια μικροβιολόγος. Κ.Α.Τ.Ε. Από τότε μέχρι σήμερα συνεχίζει ακατάπαυστα να ενημερώνετε, να εκπαιδεύεται και να εκπαιδεύει ,ενώ παράλληλα βρίσκεται πάντα στις εξελίξεις.

Ως Διεθνής κριτής αγώνων χορού ταξιδεύει και κρίνει σε διεθνείς και σπουδαίες διοργανώσεις χορού. Είναι γενική γραμματέας στο Πανελλήνιο Σωματείο Ιδιοκτητών Σχολών Χορού ( ΠΑ.Σ.Ι.Σ.Χ.) και διοργανώτρια του Athens Dance Sport Open.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Κωνσταντινουπόλεως 84, Πλατεία Μπουρναζίου, Περιστέρι, Τ.Κ.12133

GPS

38.0131567, 23.7066388

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed