Αναζήτηση

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | UNICK DANCE

Η UNick Dance είναι ένας σύλλογος χορού μοναδικός, όπως μαρτυρά και το όνομά του. Με έδρα στο Περιστέρι και σε συνεργασία με το Music Road διδάσκει ένα μεγάλο πλήθος χορών και μουσικών οργάνων. Δημιουργήθηκε με σκοπό να μας μυήσει στον κόσμο του χορού και της επαφής με τον εαυτό μας και τους άλλους μέσα από τη μαγεία της τέχνης.

Ο ιδρυτής της, Νίκος Μούρκας, μέσα από την πολυετή χορευτική του εμπειρία σε διδακτικό και αγωνιστικό επίπεδο, με συμμετοχή στους μεγαλύτερους διαγωνισμούς χορού παγκοσμίως και εκπαιδεύσεις με τους μεγαλύτερους χορευτές, μελέτησε σε βάθος την τέχνη του χορού, τα είδη, τα βήματα, την έκφραση, αλλά και τα αποτελέσματα στο σώμα και την ψυχή.

Η δημιουργία του δικού του επαγγελματικού χώρου είναι αποτέλεσμα της προσωπικής και χορευτικής του αναζήτησης, με στόχο να κάνει το «ΧΟΡΟ» όπως ακριβώς τον έχει φανταστεί και να μπορέσει να μεταδώσει ελεύθερα όλα αυτά που έχει ανακαλύψει διερευνώντας γύρω και πέρα από το χορό.

Χορός δεν είναι μόνο κινήσεις στο χώρο, αλλά επικοινωνία μεταξύ ανθρώπων, έκφραση συναισθημάτων, διήγηση μικρών ιστοριών, γνωριμία ότι ίδιου μας του εαυτού, απελευθέρωση, εξέλιξη. Ο χορός μας προσφέρει αυτό που θα έπρεπε να έχουμε καθημερινά στη ζωή μας: τη χαρά, το χρώμα, την ευχαρίστηση. Είναι αυτό που στη Λατινική Αμερική εκφράζεται με τη λέξη «Duende», μια λέξη δύσκολο να ερμηνευτεί, όπως το «μεράκι». Duende είναι η εσωτερική φλόγα που νιώθει κάποιος όταν ξεπερνά τον εαυτό του και τα όρια του μέσα από την τέχνη.

Μια έννοια που σε φέρνει αντιμέτωπο με τον εαυτό σου, με το παρελθόν σου, το μέλλον σου και σε βοηθάει να κατανοήσεις και να εκφράσεις τη μοναδικότητά σου. Η μοναδικότητα είναι το κλειδί.

Η Unick Dance δημιουργήθηκε με μεράκι και πάθος, για να γίνει το σημείο εκκίνησης της ουσιαστικής ενασχόλησης με επίκεντρο τον εαυτό μας και να μας μυήσει στη φιλοσοφία του χορού συνολικά, σαν μια υγιή στάση ζωής σωματικά και ψυχικά.

Χόρεψε με τη μοναδικότητα σου! Be UNick

Στην σχολή μας διδάσκονται:

  • Latin
  • Argentine Tango
  • Κλασικό Μπαλέτο
  • Σύγχρονος Χορός
  • Musical – Hip Hop
  • Tumbao

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | UNICK DANCE - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

17:00 - 21:00

Τρίτη

17:00 - 21:00

Τετάρτη

17:00 - 21:00

Πέμπτη

17:00 - 21:00

Παρασκευή

17:00 - 21:00

Σάββατο

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Μαρακι 13/09/2020 16:46
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Υπέροχος χώρος .. Φανταστικοί δάσκαλοι

Πάνω
Φορτώνει…