ΣΧΟΛΗ ΤΑEKWONDO | ΓΕΡΑΚΑΣ | A.O. ΤΑEKWONDO ΓΕΡΑΚΑ

Ο Αθλητικός Όμιλος Taekwondo Γέρακα ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 1993 από τον Κουκουλέτα Δημήτριο – μετέπειτα διαιτητή των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004 και νυν κάτοχο 6ου DAN W.T.F.

Οι αθλητές του Α.Ο. Γέρακα λαμβάνουν μέρος από το 1995 σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς και σε meeting του εξωτερικού, φέροντας διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα και κύπελλα, σε βαλκανικό επίπεδο αλλά και σε διεθνή τουρνουά.

Λειτουργούν και τμήματα εκμάθησης:

  • HAPKIDO
  • Ενόργανη γυμναστική

Το Tae kwon do είναι η πιο δημοφιλής κορεάτικη πολεμική τέχνη και το εθνικό σπορ της Κορέας. Είναι από τις πιο διαδεδομένες πολεμικές τέχνες παγκοσμίως και από το 2000 έγινε επίσημο Ολυμπιακό άθλημα. Βασική αρχή του Tae kwon do είναι η πειθαρχία και η αυτοσυγκέντρωση, οι οποίες βοηθούν το άτομο να αποδώσει σωματικά, γι αυτό και καλλιεργούνται συνεχώς στην προπόνηση από αυτούς που ασκούν το άθλημα. Αν και το Tae kwon do διδάσκει και τη χρήση χεριών στη μάχη, τόσο ως μέσο άμυνας όσο και επίθεσης εν τούτοις είναι μια πολεμική που βασίζεται στις κλωτσιές και γι αυτό είναι από τις ιδανικές πολεμικές τέχνες για όσους έχουν ευλυγισία και όχι δύναμη.Κυριολεκτώντας Tae Kwon Do σημαίνει, τέχνη των ποδιών και των χεριών (Tae = πόδια, Kwon = χέρια, και Do = φιλοσοφία, μέθοδος, τέχνη). Σαν φιλοσοφία, το Tae kwon do σημαίνει

ο σωστός τρόπος να χρησιμοποιείς όλα τα μέλη του σώματος για να σταματήσεις μια μάχη και να προσπαθήσεις να χτίσεις έναν καλύτερο και πιο ειρηνικό κόσμο”.


ΣΧΟΛΗ ΤΑEKWONDO | ΓΕΡΑΚΑΣ | A.O. ΤΑEKWONDO ΓΕΡΑΚΑ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

17:00-22:30

Τρίτη

17:00-21:30

Τετάρτη

17:00-22:30

Πέμπτη

17:00-22:30

Παρασκευή

17:00-21:30

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Μάνος 31/10/2019 14:35
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Πολύ καλοί προπονητες

Μαρία Κρητικού 29/10/2019 13:55
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Πολύ καλή σχολή. Πολύ φιλικό περιβάλλον με εξαιρετικούς προπονητές!!!