ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΘΗΝΑ | DRIVING COLLEGE ΚΟΡΙΤΣΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

1. ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ – ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ – ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ Ι.Ε.Κ.- ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ – ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΥΣ TOY ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ – ΨΥΧΙΚΟΥ.(για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας).

2.ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΙΤΗΜΆΤΩΝ 2 Ή ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΩΝ ΑΤΌΜΩΝ ΦΊΛΩΝ Ή ΣΥΓΓΕΝΏΝ.(για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας).

3. ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ – ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΚΑΤΑΘΈΣΕΙΣ ΑΙΤΗΜΆΤΩΝ (A-B) AUTO-MOTO Ή (C-D-E) ΦΟΡΤΗΓΌ – ΛΕΩΦΟΡΕΊΟ -ΝΤΑΛΊΚΑ.(για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζϊ μας).

4. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΑΓΧΩΝΟΝΤΑΙ Ή ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΠΟΛΗ Ή ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ. (για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας).

5. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ – ΑΠΩΛΕΙΕΣ – ΚΛΟΠΕΣ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΡΤΑ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΤΑΧΟΓΡΑΦΟΥ – Π.Ε.Ι. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΡΤΑ TAXI ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.(για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας).

6. ΤΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ – ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ (παράβολα και πιστοποιητικά από γιατρούς) ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ,ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΟΔΑ, ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ – ΕΞΕΤΑΣΗΣ (Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ), ΣΕ ΓΚΡΟΥΠ 3-4 ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ – ΕΜΠΕΔΩΣΗ (με βιβλία και σημειώσεις) ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ (σε συνεννόηση μαζί μας) ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΩΣΣΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ. (θεωρητικές εξετάσεις γίνονται στα ελληνικά – αγγλικά – αλβανικά – ρώσικα και επίσης ελληνικά με ήχο-ακουστικά για όσους δεν καλύπτονται από κάποια από τις 4 αυτές γλώσσες).

7. ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑΣ,ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ (ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ -ΟΠΙΣΘΟΓΩΝΙΑ – ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΗΦΟΡΟ, Κ.Λ.Π.) ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ – ΞΕΚΙΝΟΥΝ,ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΩΡΑΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ – ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ ΤΟΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΑΘΗΤΗ. (π.χ.σταθμούς τρένου ή μετρό ή και από το σπίτι σας).

*ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

8. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ – ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΩΝ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ Ή ΚΑΙ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

α) ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ EUROBANK ΠΟΥ ΤΗΡΕΙ Η ΣΧΟΛΗ

β) ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ Ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ Ή ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ. (το κατάστημα διαθέτει εγκεκριμένο τερματικό P.O.S).


ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΘΗΝΑ | DRIVING COLLEGE ΚΟΡΙΤΣΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Βασίλης 01/05/2022 09:41
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Πολύ επεξηγηματικός και χαλαρός!