Η ΕΡΓΟΣΚΑΛ είναι μία επιχείρηση που εδρεύει στην Οβριά της Πάτρας και ασχολείται με τις ενοικιάσεις και τοποθετήσεις σε σκαλωσιές. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία και έχουμε αναλάβει αρκετά και σημαντικά έργα τα οποία έχουμε διεκπεραιώσει με απόλυτη ασφάλεια.

Μας διακρίνει ο επαγγελματισμός και η συνέπεια, και εργαζόμαστε πάντα με βάση την ασφάλεια για εγγυημένα αποτελέσματα. Σε εμάς θα βρείτε τις καλύτερες τιμές της αγοράς και άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά σας.

Είμαστε πάντα δίπλα σας και λειτουργούμε καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο, Σαββατοκύριακα και αργίες.

Αναλαμβάνουμε έργα με σκαλωσιές, κερκίδες και εξέδρες, πατάρι συναυλίας, πλατφόρμες και ράμπες. Έχουμε τη δυνατότητα κάλυψης με μεταλλικά ικριώματα ακόμη και 50.000τ.μ.

Παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση πραγματοποιώντας την τοποθέτηση της σκαλωσιάς μέσα σε μία εβδομάδα και παρέχουμε τεχνική ασφάλεια για όλες τις τοποθετήσεις μας. Βασική μας προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των εργαζομένων και όλων των εμπλεκόμενων.

Αναλαμβάνουμε έργα σε όλη τη Δυτική Ελλάδα και η μεταφορά γίνεται με ιδιόκτητα οχήματα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ
  • ΚΕΡΚΙΔΕΣ – ΕΞΕΔΡΕΣ

Με γνώμονα την ασφάλεια των εργαζομένων, την άμεση εξυπηρέτηση (τοποθέτηση εντός 1 εβδομάδας) και τις προσιτές τιμές, παρέχουμε την υπηρεσία της ενοικίασης σκαλωσιάς σε εταιρείες, επαγγελματίες και ιδιώτες.

Δυνατότητα δυναμικής εξυπηρέτησης 50.000τ.μ. μεταλλικών ικριωμάτων. Η μεταφορά των σκαλωσιών γίνεται με ιδιόκτητα οχήματα της εταιρείας και καλύπτουμε όλη την Δυτική Ελλάδα.

Διαθέτουμε μεταλλικά ικριώματα ειδικά με αλλαγή επιπέδου εργασίας. Όλα τα ικριώματα της εταιρίας μας είναι πιστοποιημένα, όπως ορίζει η Ελληνική Νομοθεσία και διαθέτουν βεβαίωση εξέτασης τύπου και δήλωσης πιστότητας, με τις σχετικές προδιαγραφές.


ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ | ΕΡΓΟΣΚΑΛ | ΠΑΤΡΑ - Greekcatalog.net

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Δημοκρατίας, Οβριά, Πάτρα, 26 500

GPS

38.190682, 21.7308134

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον Χώρος
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed