ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ | WE4ALL

Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2018 με τις μεγάλες φωτιές του Μαραθώνα στην Ελλάδα, οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα την απώλεια όχι μόνο των περιουσιών αλλά και των ανθρώπινων ζωών των συμπολιτών μας.

Ο θυμός, η θλίψη αλλά και η συμπόνια προς τον συνάνθρωπο, που είτε έχασε κάποιο κοντινό του πρόσωπο είτε έχασε την περιουσία του ήταν αυτό που ένωσε όλους τους Έλληνες.

Ο καθένας με το δικό του τρόπο έσπευσε να βοηθήσει. Μέσα από αυτή την καταστροφή, δημιουργήθηκε η ιδέα της we4all, η οποία έχει ως σκοπό ένα καλύτερο μέλλον για όλους εμάς, βοηθώντας το περιβάλλον να γιατρέψει τις πληγές του.

Η we4all δημιουργήθηκε από φίλους. Ο Γιάννης και ο Αντώνης ήταν οι δημιουργοί του εγχειρήματος, αλλά πολύ σύντομα, ένας ακόμα φίλος, ο Αχιλλέας, ο οποίος πέρασε τα πρώτα χρόνια της παιδικής του ηλικίας στον Μαραθώνα, έγινε συμμέτοχος και βασικός συνεργάτης στην προσπάθειά μας να κάνουμε τον πλανήτη πράσινο.

“Αποστολή μας είναι η δημιουργία μιας παγκόσμιας κίνησης από ανθρώπους σαν και εμάς, που θα δράσουν με έναν αποτελεσματικό και οργανωμένο τρόπο για να αποκαταστήσουν τα δάση του πλανήτη, να δημιουργήσουν περισσότερο καθαρό αέρα και να βοηθήσουν το περιβάλλον να επανέλθει από τη ζημιά που του έχει ήδη προκληθεί.”
– Ιδρυτές της we4all

“Το μέλλον είναι πραγματικά στα χέρια μας για να το φτιάξουμε όπως εμείς θέλουμε. Αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι αύριο. Το αύριο είναι τώρα.”
– Eleanor Roosevelt

H we4all είναι μια παγκόσμια εκστρατεία με σκοπό την αντιστροφή της καταστροφής που προκαλείται στο περιβάλλον κάθε χρόνο από τις πυρκαγιές και την παράνομη κοπή δέντρων. Με την αγορά κάθε βραχιολιού από την we4all χρηματοδοτείται η φύτευση ενός νέου δέντρου.


ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ | WE4ALL - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

10:00 - 15:00

Τρίτη

10:00 - 15:00

Τετάρτη

10:00 - 15:00

Πέμπτη

10:00 - 15:00

Παρασκευή

10:00 - 15:00

Σάββατο

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Ioanna Kana 11/03/2020 01:41
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Συγχαρητήρια για το κοινωνικό έργο που παράγετε!

Σωτήρης 10/03/2020 17:21
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Κάνουν καταπληκτικές δράσεις.