ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ-ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΗΜΑΘΙΑ | SCRAP METAL

Η επιχείρησή μας “SCRAP METAL ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ” η οποία βρίσκεται στην Ημαθία και πιο συγκεκριμένα στο Καλοχώρι, δραστηριοποιείται από το 1990 με την ανακύκλωση παλαιών σιδήρων, μετάλλων και πλαστικού, εξυπηρετώντας ιδιώτες και επαγγελματίες στην Ημαθία και σε όλη την Ελλάδα.

Το 2004 εντάχθηκε στην ομάδα και η 2η γενιά, ενώ το 2010 πήρε τα ηνία της επιχείρησης, συνεχίζοντας με το ίδιο μεράκι να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, έχοντας ως στόχο την ουσιαστική συμβολή της επιχείρησης στην ανακύκλωση και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Αγοράζουμε τοις μετρητοίς
Διαθέτοντας οργανωμένο δίκτυο περισυλλογής σε όλη την Ελλάδα, η επιχείρησή μας, αγοράζει scrap σιδήρου, χαλκού, μπρούντζου, αλουμινίου, καλώδια, μπαταρίες, παλιά φορτηγά καθώς και πλαστικά, πληρώνοντας την αξία τους απολύτως τοις μετρητοίς.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, έρχεται άμεσα στο χώρο σας για μια δωρεάν εκτίμηση και μπορεί να αναλάβει την παραλαβή του scrap σας από το χώρο σας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ασφαλή φόρτωση των υλικών.

Επενδύοντας διαρκώς σε σύγχρονα τεχνολογικά μέσα αλλά και σε καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, η επιχείρησή μας, σας προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Ημαθία και σε όλη την Ελλάδα.


ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ-ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΗΜΑΘΙΑ | SCRAP METAL---greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed