ΡΟΛΑ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΠΑΙΑΝΙΑ | NEW DOOR Σ.ΚΟΝΤΟΝΗΣ Δ.ΛΑΘΟΥΡΑΚΗΣ Ο.Ε.

Η εταιρεία ”NEWDOOR” ΣΠ. ΚΟΝΤΟΝΗΣ – ΔΗΜ. ΛΑΘΟΥΡΑΚΗΣ Ο.Ε. μπήκε δυναμικά στο χώρο των αυτόματων θυρών την τελευταία 20ετία.

Γνωρίζοντας αλματώδη άνοδο λόγω της επαγγελματικής συνέπειας και ποιότητας των προϊόντων της, εξελίχθηκε προσθέτοντας προϊόντα για την οικία ή την επιχείρηση σας.

Από ρολά ασφαλείας και γκαραζόπορτες, μέχρι κουφώματα αλουμινίου & συνθετικά-PVC, σήτες και πτυσσόμενα κάγκελα ασφάλειας. Πόρτες ασφαλείας, εσωτερικές πόρτες ακόμα και συστήματα σκίασης για τη βεράντα σας ή την επιχείρηση σας.

Η εταιρεία ξεκίνησε το 2002, ως ατομική επιχείρηση, με την επωνυμία Κοντονής Σπύρος.
Σύμφωνα με τις ανάγκες της εταιρείας και την ανοδική της πορεία έγινε το 2002 Ο.Ε. με την προθήκη του Λαθουράκη Δημήτρη και με την επωνυμία Κοντονής Σ.-Λαθουράκης Δ. Ο.Ε., με διακριτικό τίτλο ”NEWDOOR”.
Οι δύο εταίροι έχουν 30ετή προϋπηρεσία στις πόρτες γκαράζ – ρολά και δημιούργησαν την εταιρεία Σ. Κοντονής – Δ. Λαθουράκης Ο.Ε.

  • O Κοντονής Σπύρος διετέλεσε ως διευθυντής της HORMANN HELLAS από το 1983 έως το 1998, εταιρείας που ασχολείτω με πόρτες γκαράζ, ρολά και αυτοματισμούς. Από το 1998 έως το 2001 ήταν διευθυντής πωλήσεων στην εταιρεία ΛΥΡΙΤΗΣ.
  • O Λαθουράκης Δημήτριος διετέλεσε ως υπεύθυνος πωλήσεων από 1990 έως 1998 στην HORMANN HELLAS και μεταξύ 1998 και 2002 ως υπεύθυνος πωλήσεων καταστήματος Λ. Μεσογείων της εταιρείας ΛΥΡΙΤΗ.

Mετά από χρόνια παρουσίας στο χώρο, έχουμε αποκτήσει την κατάλληλη γνώση και εμπειρία που απαιτείται και συνεχώς εξελισσόμαστε.
Η εταιρεία διαθέτει έμπειρο τεχνικό προσωπικό με πολυετή προϋπηρεσία στο είδος.

H ”NEWDOOR” προσφέρει στα προϊόντα της επαγγελματική τοποθέτηση και τεχνική υποστήριξη.


ΡΟΛΑ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΠΑΙΑΝΙΑ | NEW DOOR Σ.ΚΟΝΤΟΝΗΣ Δ.ΛΑΘΟΥΡΑΚΗΣ Ο.Ε. - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:00-16:00

Τρίτη

8:00-16:00

Τετάρτη

8:00-16:00

Πέμπτη

8:00-16:00

Παρασκευή

8:00-16:00

Σάββατο

9:00-13:00

Κυριακή

Κλειστά

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed