ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | BIOPLASIS ENERGY

Η ρεφλεξολογία είναι μια φυσική και χωρίς φάρμακα θεραπεία η οποία αποσκοπεί στην βελτίωση της ψυχοσωματικής υγείας του ανθρώπου. Σκοπός της ρεφλεξολογίας είναι να κινητοποιήσει και να ενδυναμώσει τις αμυντικές ικανότητες του ανθρωπίνου οργανισμού καθώς και το καθημερινό άγχος η συσσώρευση τοξίνων και η συναισθηματική ένταση επηρεάζουν καθημερινά αρνητικά την ψυχοσωματική μας υγεία.

Ειδικότερα η ρεφλεξολογία είναι η προσέγγιση του καταρτιζομένου ρεφλεξολόγου στα άκρα του ασθενούς ώστε με τις ειδικές και κατάλληλες πιέσεις να ξεμπλοκάρει καταπιεσμένα συναισθήματα κάνοντας έτσι τον οργανισμό μόνος του να επιδιορθώσει τις βλάβες που τυχόν υπάρχουν (εξαρτήσεις, άγχος, πόνοι κ.τ.λ.)

ΥΓΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ-ΝΕΥΡΟΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ -ΩΤΟΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΣΩΠΟΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ. ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΕΝΔΟΡΦΙΝΕΣ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΝΕΣ, ΟΡΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙHΣ. ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΑΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΥΤΗ ΥΓΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗΣ.


ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | BIOPLASIS ENERGY - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον Χώρος
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed