ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ | ΜΟΥΛΑΚΗ ΟΛΓΑ

Ξεκίνησα τη ζωή μου με σπουδές, που ολοκλήρωσα, στο marketing και τη διαφήμιση, πιστεύοντας πως η οικονομία είναι η βάση της λειτουργίας μιας κοινωνίας. Διαπίστωσα πως το χρήμα μπορεί να μας κάνει να νοιώσουμε καλά, αλλά η πραγματική χαρά, η ικανοποίηση και η δημιουργικότητα, δεν αγοράζεται ούτε πουλιέται. Κατακτιέται!

Ταξίδεψα αρκετά (και συνεχίζω) ώστε να γνωρίσω πόσο κοινά και διαφορετικά στο χρώμα και στο περιβάλλον είναι τα προβλήματα και τα σημαντικά θέματα της ανθρώπινης ζωής. Διαπίστωσα πως η βαθιά μου αγάπη και πίστη στο θαυμαστό και φοβερό δημιούργημα, με οδηγούσε στον άνθρωπο, στην ψυχή του και τα θέματά της.

Ολοκλήρωσα σπουδές Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης (τμήμα Κοινωνικών Επιστημών, Σχολή Ψυχολογίας). Απέκτησα το Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα «Πολιτισμικές Σπουδές και Ανθρώπινη Επικοινωνία». Ειδικεύτηκα στην Ψυχοθεραπεία (ατομική και ομάδας) στο Συνθετικό και Συστημικό Μοντέλο Ψυχοθεραπείας – που σημαίνει ειδίκευση σε προσωπικά θέματα και σε θέματα σχέσεων και οικογένειας. Στο πλαίσιο των Ακαδημαϊκών σπουδών αλλά και της ειδίκευσης στην ψυχοθεραπεία πραγματοποίησα πρακτική άσκηση σε ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς ψυχικής υγείας, όπως το Π.Γ.Ν.Α. Ευαγγελισμός: Κοινοτικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας Παγκρατίου, το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών Δρομοκαϊτειο, το Συμβουλευτικό Σταθμό Κορυδαλλού κ.ά.

Παρακολουθούσα, και εξακολουθώ, τις επιστημονικές εξελίξεις σε συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια σε θέματα ψυχολογίας και ψυχοθεραπείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό και αρθρογραφώ σε μεγάλης κυκλοφορίας περιοδικά.

Eίμαι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (Σ.Ε.Ψ.), της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικής Οικογενειακής Θεραπείας, της European Federation of Family Therapy (EFTA) και βρίσκομαι στο Who-is-Who Greece 2010.

Κατέχω άδεια ασκήσεως ψυχολόγου, EuroPsy (European Certificate in Psychology) και European Certificate for Psychotherapy (ECP). Οι ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες πραγματοποιούνται στο ιδιωτικό μου γραφείο στα Νότια Προάστεια και στο γραφείο ψυχολόγων που συνεργάζομαι στο Χαλάνδρι. Κάθε χρόνο οργανώνω σεμινάρια σε θέματα αυτογνωσίας, σχέσεων, αυτοπεποίθησης κ.ά.

Κάποια από τα θέματα τα οποία απασχολούν τους ανθρώπους που με επισκέπτονται:

  • Άγχος
  • Κατάθλιψη
  • Ψυχοσωματικά
  • Κρίση πανικού
  • Ψυχολογικά προβλήματα
  • Σχέσεις
  • Θυμός
  • Αυτοεκτίμηση
  • Αυτογνωσία
  • Συμβουλευτική

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ | ΜΟΥΛΑΚΗ ΟΛΓΑ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

Κατόπιν Ραντεβού

Τρίτη

Κατόπιν Ραντεβού

Τετάρτη

Κατόπιν Ραντεβού

Πέμπτη

Κατόπιν Ραντεβού

Παρασκευή

Κατόπιν Ραντεβού

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Κανάρη 8, 1ος όροφος, Καλλιθέα, Τ.Κ.17672

GPS

37.9769365, 23.738971

Τηλέφωνο
Soc. Networks

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed