ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΕΥΟΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΨΥΧΟΣΥΝΔΕΣΗ

O Ανδρέας Παπαδόπουλος MSc, Ψυχολόγος Παιδοψυχολόγος, είναι υπεύθυνος του Κέντρου Ειδικών Θεραπειών «ΨΥΧΟΣΥΝΔΕΣΗ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ MSc» στην περιοχή Ευόσμου της Θεσσαλονίκης και προσφέρει την δυνατότητα συνεδριών μέσω Skype σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Είναι απόφοιτος του τμήματος ψυχολογίας του Α.Π.Θ., κάτοχος της υπ’ αριθ. ΔΔΥ/66981/1497- 2013 άδειας άσκησης επαγγέλματος ψυχολόγου και μετεκπαιδευθείς στην παιδική ανάπτυξη (Msc child development) στην Αγγλία.

Στο κέντρο ειδικών θεραπειών παρέχουμε υπηρεσίες Λογοθεραπείας από εξειδικευμένη Λογοθεραπεύτρια, Ψυχολογική Υποστήριξη και Συμβουλευτική Γονέων και Εφήβων. Οι ειδικές υπηρεσίες μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά και τους γονείς στην Ειδική Αγωγή, τις Μαθησιακές Δυσκολίες, τις Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές και τον Αυτισμό. Μπορούμε να βοηθήσουμε και να εξελίξουμε το παιδί στις Διαταραχές ροής ομιλίας, τον Τραυλισμό, την Καθυστέρηση Λόγου και Ομιλίας, τις Φωνολογικές – Αρθρωτικές διαταραχές, την Αναπτυξιακή Λεκτική Δυσπραξία, την Βαρηκοΐα & Κώφωση. Οι συνεδρίες μπορούν να βοηθήσουν το παιδί στην Νοητική Υστέρηση, ΔΕΠ-Υ, τα Αναπτυξιακά Σύνδρομα, τις Αγχώδεις Διαταραχές, τις Ψυχοσυναισθηματικές Διαταραχές, τα Προβλήματα Συμπεριφοράς, τις Φοβίες και τον Σχολικό Εκφοβισμό (Bullying).


ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΕΥΟΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΨΥΧΟΣΥΝΔΕΣΗ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9:00-21:00

Τρίτη

9:00-21:00

Τετάρτη

9:00-21:00

Πέμπτη

9:00-21:00

Παρασκευή

9:00-21:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Γεωργία Τ. 09/08/2021 07:06
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Ευχαριστώ τον κο Παπαδόπουλο για την απίστευτη δουλειά που κάνει!!!