ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ | KONSTANDOPOULOS REFRIGERATION SERVICE

Η επιχείρησή μας “Konstantopoulos Refrigeration Service” η οποία βρίσκεται στην Καλαμάτα, δραστηριοποιείται δυναμικά με ψυκτικούς θαλάμους, οικιακό και επαγγελματικό κλιματισμό, καθώς και με την επαγγελματική ψύξη, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άμεση εξυπηρέτηση.

Ο έμπειρος ψυκτικός και η ομάδα του, είναι καθημερινά κοντά σας και πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούν ακόμα και στις πιο δύσκολες και απαιτητικές εργασίες αλλά και για να εξασφαλίσουν για την άψογη εξυπηρέτησή σας.

ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ την μελέτη, την εγκατάσταση και τη συντήρηση κλιματιστικών μονάδων για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, εξασφαλίζοντας την άνεση και την κατάλληλη θερμοκρασία για κάθε χώρο.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ
  • ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΨΥΞΗ

ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΨΥΚΤΙΚΟ;
Αν λοιπόν αναζητάτε έναν έμπειρο ψυκτικό με εξειδίκευση στον τομέα των ψυκτικών θαλάμων, του κλιματισμού και της επαγγελματικής ψύξης, τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ είναι αφενός να προσφέρουμε άμεση και άψογη εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη μας και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.


ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ | KONSTANDOPOULOS REFRIGERATION SERVICE---greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed