ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΜΠΕΤΟΝ ΜΕΓΑΡΑ | I.ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ

Η εταιρεία Ι.Γ Καλλέργης ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1965 από τον Ιωάννη Καλλέργη με έδρα τα Μέγαρα και μέχρι σήμερα πρωτοπορεί στην κατασκευή προκατασκευασμένων κτηρίων, χρησιμοποιώντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και πάντα απόλυτα εναρμονισμένη με την τρέχουσα νομοθεσία.

Το εργοστάσιο της εταιρείας και τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στο 44οχμ Παλαιάς Εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου στα Μέγαρα σε ιδιόκτητες εκτάσεις 14.000τμ.

Επί του 33ουχμ Νέας Εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου, βρίσκεται ο ιδιόκτητος εκθεσιακός χώρος της εταιρείας έκτασης 6.000τμ. Εκεί μπορείτε να ενημερωθείτε για τις κατασκευές μας και να δείτε έργα της εταιρείας που εκτίθενται μόνιμα αλλά και κτίρια που φιλοξενούνται προσωρινά πριν μεταφερθούν και εγκατασταθούν στα οικόπεδα των ιδιοκτητών τους.

Η εταιρεία μας συμμετέχει συνεχώς σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις που πραγματοποιούνται στη χώρα μας με σκοπό να παρουσιάζει τα προϊόντα, τις τεχνολογίες αλλά και τις καινοτομίες που δημιουργούμε κάθε φορά.

Η εταιρεία βρίσκεται στην δεύτερη γενιά επιχειρηματιών και συνεχίζει με το ίδιο όραμα του πρωτεργάτη και ιδρυτή της. Την υψηλή ποιότητα και αισθητική των κατασκευών της, την ικανοποίηση των πελατών της, τον σύγχρονο σχεδιασμό των έργων της φιλικών προς το περιβάλλον, την προσαρμογή των κτιρίων της στα νέα δεδομένα και ανάγκες.

Το μέλλον ανήκει στην προκατασκευή και ο Καλλέργης είναι το μέλλον.

Περισσότεροι από εβδομήντα άνθρωποι, μόνιμο προσωπικό αλλά και εξωτερικοί συνεργάτες, όλοι εξειδικευμένοι στον τομέα τους, απαρτίζουν το δυναμικό της εταιρείας μας. Όλοι μαζί δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να μπείτε γρήγορα στο σπίτι που ονειρευτήκατε.


ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΜΠΕΤΟΝ ΜΕΓΑΡΑ | I.ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:00-15:00

Τρίτη

8:00-15:00

Τετάρτη

8:00-15:00

Πέμπτη

8:00-15:00

Παρασκευή

8:00-15:00

Σάββατο

8:00-13:00

Κυριακή

Κλειστά

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed