ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ – ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΡΥΘΜΙΚΗ | ΒΑΡΗ ΑΤΤΙΚΗ | Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΒΑΡΗΣ

Η Σχολή Πολεμικών Τεχνών “Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΒΑΡΗΣ” εδρεύει στην περιοχή της Βάρης. Σε έναν εξοπλισμένο χώρο, καλύπτοντας τις ανάγκες των σύγχρονων ολυμπιακών αθλημάτων και σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, προετοιμάζουμε, εκπαιδεύουμε και διδάσκουμε τους μελλοντικούς πρωταθλητές, σε όλες τις ηλικίες.

Υπηρεσίες – Προγράμματα :

  • TAE KWON DO
  • Ρυθμική Γυμναστική
  • Ενόργανη Γυμναστική

Το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ είναι…

…κάτι παραπάνω από μια πολεμική τέχνη αυτοάμυνας. Προσφέρει στον άνθρωπο την ευκαιρία να ζήσει με υγεία, καθαρό μυαλό, ψυχική δύναμη και αισιοδοξία, καθώς και αγάπη και σεβασμό για τον συνάνθρωπο. Ο αθλητής αποκτά αυτοπεποίθηση, αυτοσεβασμό, πειθαρχία και αυτοέλεγχο.Βελτιώνει τη φυσική κατάσταση, αναπτύσσοντας τη δύναμη, την ευλυγισία και την εκρηκτικότητα, ενώ στο κομμάτι του πρωταθλητισμού αποτελεί ένα συναρπαστικό αγώνισμα που εστιάζει στη θέληση και την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων.

Η ρυθμική γυμναστική…

…συνδυάζει αρμονικά τον χορό με την γυμναστική. Βελτιώνει την ευελιξία και την ελαστικότητα, αυξάνοντας την ισορροπία και τον λεπτό συντονισμό του σώματος, ενώ ταυτόχρονα οικοδομείται η δύναμη και η αυτοπειθαρχία. Στο ομαδικό της κομμάτι η ρυθμική γυμναστική μέσα από τη συνεργασία και την αλληλοβοήθεια επιδρά θετικά στις κοινωνικές δεξιότητες των μικρών κοριτσιών, οικοδομώντας γύρω τους ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού.

Η ενόργανη γυμναστική…

…αποτελεί τη βάση για την ενασχόληση με πολλές μορφές αθλητισμού, όπως οι πολεμικές τέχνες, η κολύμβηση, οι καταδύσεις, ο χορός κ.α. Αναπτύσσει δύναμη ευλυγισία, γυμνάζοντας όλο το σώμα, ενώ παράλληλα βελτιώνει την αυτοσυγκέντρωση και την υπομονή. Αποτελεί ένα από τα πιο ασφαλή αθλήματα σε επίπεδο μαζικού αθλητισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ιστοσελίδα μας ή καλέστε μας.


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ - ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΡΥΘΜΙΚΗ | ΒΑΡΗ ΑΤΤΙΚΗ | Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΒΑΡΗΣ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

16:00 - 22:00

Τρίτη

16:00 - 22:00

Τετάρτη

16:00 - 22:00

Πέμπτη

16:00 - 22:00

Παρασκευή

16:00 - 22:00

Σάββατο

09:00 - 14:00

Κυριακή

-

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
γιαννης παπαχρηστος 02/10/2019 11:41
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

καλή σχολή με έμπειρους δασκάλους. παρακολουθώ πολύ ευχάριστα τα μαθηματα